Home Stiri Adela Popescu și-a luat la revedere de la Radu Vâlcan: „…nu mai e timp de văicăreli”

Adela Popescu și-a luat la revedere de la Radu Vâlcan: „…nu mai e timp de văicăreli”

autor Nitu Alina
88 views 1 minute timp de citit
Adela Popescu și-a luat la revedere de la Radu Vâlcan: "...nu mai e timp de văicăreli”

Adela Popescu a publicat recent pe paginile de socializare că a trebuit să se despartă iarăși de soț, deoarece acesta a început filmările în Thailanda pentru emisiunea „Insula iubirii”.

Adela Popescu a mărturisit că de data aceasta nu s-a mai emoționat atât de tare ca de obicei cu ocazia despărțirii de Radu, căci programul celor 3 copii și lucrurile administrative au reușit să o distragă.

„Am mai experimentat asta și ce e rău se uită, ce e bun, e bine primit. Dacă până acum lăcrimăm nițel după despărțirile de la aeroport, de data asta, m-am făcut că nu bag de seamă golul din stomac și m-am concentrat pe lucruri concrete. Mai exact programul copiilor, treburi administrative, chestii de ordine internă etc. Pentru că, real, cu trei copii acasă, cu programe diferite de dus-adus la școală/grădi, opționale, activități, cumpărături, lansări de piese, emisiuni, finală «Sunt celebru, scoate-mă de aici!», campanii, manichiuri etc., chiar nu mai e timp de văicăreli”, a spus Adela Popescu.

Adela Popescu și-a luat la revedere de la Radu Vâlcan: "...nu mai e timp de văicăreli”

Incheiand postarea într-o notă amuzantă, Adela Popescu i-a cerut și ajutorul mamei sale care o ajută mereu cu cei 3 copii.

„În consecință, doamna Doina, tu când ai de gând să vii la București? Nu te-ai săturat de vacanță?”, a mai scris Adela în mesajul postat.

Radu Vâlcan va fi plecat 1 lună de zile pentru filmările noului sezon, „Insula iubirii”. Adela va fi ajutată în tot acest timp, de mama sa și de bona copiilor.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies