Adela Popescu și Cabral recunosc dificultățile din Republica Dominicană

Share

  • Adela Popescu și Cabral se află de câteva zile în Republica Dominicană.
  • Aceștia întâmpină unele probleme la care nu s-ar fi așteptat.
  • Deși filmările au început de ceva timp, cei doi prezentatori nu au reușit să se obișnuiască pe deplin cu toate condițiile pe care le oferă Republica Dominicană.

Adela Popescu și Cabral se află de câteva zile în Republica Dominicană. Cei doi filmează pentru cel mai nou sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, doar că întâmpină unele probleme la care nu s-ar fi așteptat.

Deși filmările au început de ceva timp, cei doi prezentatori nu au reușit să se obișnuiască pe deplin cu toate condițiile pe care le oferă Republica Dominicană, motiv pentru care cei doi au împărtășit și cu fanii din mediul online neplăcerile cu care se confruntă.

Prin ce trec cei doi prezentatori?

Cabral: „După cum bine vedeți, suntem în junglă. E o umezeală de Doamne ferește! Nenorocire!”.

Adela Popescu: „Și niște țânțari… Ideea este în felul următor: după o călătorie de 20 de ore cu avionul, am ajuns în nenorocirea asta de junglă, unde nu ne e ușor! Încercăm să ne acomodăm puțin cu fusul orar”.

Cabral: „Și ne îngrozim, de fapt, de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri. Vă zicem sincer că nu-i dorești asta niciunui dușman, dar unuia cu care n-ai nimic de împărțit, să nu mai zic prieten”, au spus cei doi pentru emisiunea „Vorbește Lumea”.

Adela a reușit să îi ia cu ea pe Radu și pe cei trei copii

Zece săptămâni durează filmările, motiv pentru care Adela Popescu a decis că nu poate sta departe de familia sa atât de mult timp. Înainte să accepte să prezinte emisiunea, Adela a negociat foarte bine cu cei de la Pro TV și a obținut o victorie importantă.

Pe lângă faptul că a putut să-l ia pe Radu și să îi ia și pe cei trei copii cu ea, Pro TV i-a plătit acesteia o chirie până în luna octombrie, alături de un șofer, de o bonă și de alte câteva persoane care să se asigure că celor trei copii nu le va lipsi nimic.

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Adela Popescu a recunoscut că este destul de greu să se împartă între Radu și cei trei copii și, pentru a avea timp să stea cu cei mici, de cele mai multe ori, aceasta trebuie să sacrifice timpul pe care l-ar fi putut petrece cu Radu.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news