Home Stiri Adela Popescu și Radu Vâlcan au sărbătorit un an de la cununia civilă! Cum au sărbătorit cei doi?

Adela Popescu și Radu Vâlcan au sărbătorit un an de la cununia civilă! Cum au sărbătorit cei doi?

autor Elena Yvette
429 views 1 minute timp de citit

În urmă cu un an, Adela Popescu și Radu Vâlcan devenau soț și soție, evenimentul având loc în mare secret. Pentru a sărbători un an de la formarea unei familii, cei doi au plănuit o escapadă la munte împreună cu băiețelul lor, Alexandru.

adela popescu

Nunta celor doi a avut loc într-un décor deosebit, așa cum mărturisește vedeta.“Am pășit hotărâți printre băncuțele albe așezate școlărește, aruncând bezele în stânga și în dreapta. Foișorul era incredibil de frumos. Baloane albe uriașe îl înconjurau și tăblii pe care erau scrise „definiții” super haioase ale căsniciei. În față ne așteptau emoționati nașii nostri dragi împreună cu ofițerul stării civile. A fost emoționant și jucăuș și pozitiv și alb…Practic am spus “DA” împreună cu toți invitații ce aveau în mână pancarte cu îndemnul. Petrecerea a continuat cu pupături, îmbrățișări și o masă de și acum plâng de poftă in restaurantul domeniului Hadar Chalet”, a povestit ea.

Acum, după un an de căsnicie, Adela a postat pe Facebook următorul mesaj: “Un an de la cununia civilă! Un an? Doamne, când a trecut? Noi am plecat la munte cu bebelușul. Prima lui ieșire din localitate”.

ADELA-POPESCU-_-BEBELUS

Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies