Home Stiri Adela Popescu și Radu Vâlcan fac bani frumoși în afara contractelor cu televiziunea

Adela Popescu și Radu Vâlcan fac bani frumoși în afara contractelor cu televiziunea

autor Mirela
424 views 2 minute timp de citit
  • Adela Popescu și Radu Vâlcan se numără printre cuplurile care fac bani frumoși.
  • Cei doi au salarii mari la posturile de televiziune cu care au încheiat contracte.
  • Aceștia fac bani și din alte contracte.

Adela Popescu și Radu Vâlcan o duc foarte bune nu doar din punct de vedere personal, ci și din punct de vedere financiar. Aceștia fac bani foarte frumoși atât de la televiziunile la care lucrează, cât și din contractele de imagine pe care le au.

Mai mult decât atât, cei doi soți, conform fanatik.ro, au o firmă numită Takamaka. Aceasta are ca obiectiv principal activități ale agențiilor de publicitate și funcționează încă din anul 2016. Până în prezent, aceștia s-au bucurat de un profit de aproximativ 700.000 de euro.

Adela și Radu au petrecut câteva zile departe de București

„Acesta a fost weekend-ul în care am putut, eu și Radu, să stăm la masă să povestim, timp în care copiii, fie s-au jucat frumos lângă noi, fie au desenat. În care ne-am plimbat cu bicicletele toți prin pădure în timp ce picura. În care ne-am trezit dimineață toți în pat claie peste grămadă.

În care am văzut căprioare și cerbi și am alergat ca în filme pe un câmp infinit cultivat cu grâu. Dacă vă spun și că am băut un pahar de vin seara, la șemineul din exterior și copiii au făcut baie în ciubăr în liniștea pădurii, cred că o să leșinați de invidie”, a mărturisit aceasta în mediul online.

Cei doi soți duc lipsa timpului petrecut împreună

„Ne e tare dor de o vacanță în doi a-și spune. E tare complicat acum, nu știm cum să ne împărțim sau cum să-i împărțim. În plus, cel mic este încă alăptat și, deci, trebuie oricum să plecăm cu el. Deja e la vârsta la care nu are stare deloc, nu mai e un bebeluș care stă cuminte acolo. Când vine vorba de băieții mari, ei chiar nu se mai pot separa. (…) Sunt atât de legați, încât nu mai putem să-i despărțim acum, nu putem pleca cu unul și fără celălalt. Și, oricum, nu mai pot. Am sentimentul că inima mea nu e întreagă, mi se pare că sunt nedreaptă dacă aș face asta, nu pot, deci nu pot. (…)”, a spus soția lui Radu Vâlcan în mediul online.

Sursa

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies