Home Stiri Mondene Adela Popescu și Radu Vâlcan își doresc și o fetiță

Adela Popescu și Radu Vâlcan își doresc și o fetiță

autor Negriu Elena
847 views

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împreună doi băieței minunați și formează o familie-model. Aceștia nu ezită să povestească despre experiențele lor împreună și dorințele pe care le au.

Invitat în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, Radu Vâlcan a făcut public faptul că el și soția sa, Adela Popescu, își doresc să aibă la un moment dat și o fetiță.

„Da, ne dorim (n.r.: o fetiţă) să fim sănătoși şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii, este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoși şi vedem ce va fi”, a mărturisit Radu Vâlcan.

Radu Vâlcan a oferit totodată și detalii despre emisiunea pe care o prezintă, Insula Iubirii.

„A devenit puţin mai uşor de la sezon la sezon pentru că avem mai multă experienţă, dar parcă s-au mărit orele de filmare, nu ştiu.. Lumea ştie cum s-a desfășurat ultima ceremonie, până a răsărit soarele”, a spus acesta.

Fiind întrebat dacă acel moment a fost cel mai greu de când au filmat emisiunea, Radu a răspuns: „Da, cred că da. Cred că a fost cel mai intens. Tu ce ai învăţat din toată această experienţă? Sincer, cred că sunt suficient de matur încât să nu mă influențeze într-un fel sau altul ce se întâmplă în jurul meu. Am cunoscut mai bine Thailanda”.

Cât despre cuplurile care se înscriu, Radu Vâlcan nu a ezitat în a își exprima părerea.

„Oamenii se înscriu la «Insula Iubirii» (cuplurile care se înscriu, care vor să vină acolo, în Thailanda) pentru că au anumite probleme. Foarte mulţi oameni care au probleme pe care nu le pot rezolva în niciun fel şi atunci găsesc această oportunitate de a veni în Thailanda cu speranța că vor ieşi bine, vor ieşi învingători din toată povestea asta. Acum depinde ce înseamnă învingători, pentru că şi pentru cei care s-au despărțit a fost un câștig până la urmă şi nu au rămas într-o relaţie nocivă, în ceva ce nu le aducea bine în viaţa lor”, a spus acesta…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed