HomeStiri Mondene Adela Popescu şi Radu Vâlcan, lună de miere la New York!

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, lună de miere la New York!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 887 views
adela-popescu-img_3328-600x900-jpg-pagespeed-ce-xt2ul98f62_66025200_426x640 in Stiri Mondene

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în urmă cu o lună într-un cadru de poveste. Imediat după nuntă, au plecat direct în luna de miere în oraşul lor preferat, New York.

adela pza 1

Pentru a împărtăşi cu fanii ei clipele frumoase pe care le-a trăit alături de soţul ei, Adela a scris pe blogul ei impresii din vacanţa pe care a avut-o.

“Vă spun sincer, nu ştiu ce mi-am pus în bagaj. Adică mai nimic. Rupţi de somn, dar incredibil de fericiţi! Deşi a fost ca un tur de forţă, ne-am dorit ca luna de miere să fie aşa cum trebuie să fie, adică imediat, dar imediat după nuntă. Am ales New York pentru că este destinaţia noastră preferată şi pentru că atunci când ne-am gândit la asta, am spus într-un glas acelaşi lucru.

Ne-am plimbat mult, am fost la câteva spectacole pe Broadway, Mamma mia, Fantoma de la Operă, Fuerza Bruta, etc, am făcut picnic în Central Park, am fost la US Open, am vizitat, am vorbit, am simţit, am trăit. Iar camera noastră cu vedere la Central Park ne-a oferit nopţi magice şi cele mai frumoase poveşti de spus nepoţilor”, a mărturisit Adela Popescu pe blogul ei.

Cei doi au susţinut-o pe Simona Halep din tribunele de la US Open, dar s-au întâlnit şi cu actorul Ray Liotta.

“Am avut marele noroc să fim în New York exact în perioada open-ului american şi să o putem susţine din tribună pe Simona Halep. A fost o experienţă unică. E uriaş să îi vezi laolalta pe marii sportivi ai lumii. De-aia e fascinant New York-ul, pentru că poţi la orice colţ să dai nas în nas cu mari personalităţi. Aşa cum mi s-a întâmplat mie cu unul din idolii copilăriei mele, actorul Ray Liotta. Dimineaţa la o cafea. Stătea cuminte la rând”, spune Radu.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în secret, marele eveniment fiind anunţat, ulterior, pe blogul personal al vedetei.

adela poza 2

adela poza 3

adela poza 4

adela poza 5

adela poza 6

adela poza 7

Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed