Home Stiri Adela Popescu și Radu Vâlcan se simt neglijați unul de către altul: „Trebuie să simți”. Ce le-a dat rutina peste cap acestora

Adela Popescu și Radu Vâlcan se simt neglijați unul de către altul: „Trebuie să simți”. Ce le-a dat rutina peste cap acestora

autor Mirela
250 views 2 minute timp de citit
  • Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au unit destinele în anul 2015.
  • Cei doi prezentatori sunt extrem de implicați în creșterea și în educarea lor.
  • Adela și Radu au decis să prioritizeze timpul dedicat copiilor.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au unit destinele în anul 2015 și, acum, au și trei copii împreună. Cei doi prezentatori sunt extrem de implicați în creșterea și în educarea lor și nu vor să rateze niciun moment important din viața micuților.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au pus pe locul doi

Așa cum se întâmplă în fiecare cuplu, atunci când un copil apare, fiecare partener trece pe locul doi în topul priorităților celuilalt, deoarece copilul primește toată atenția, iar acest lucru s-a întâmplat și în cazul lui Radu Vâlcan și al soției sale.

Pentru a se asigură că cei trei băieți pe care îi au împreună petrec timp de calitate cu ei, mai ales că au multă treabă din cauza job-urilor pe care le desfășoară, Adela și Radu au decis să prioritizeze timpul dedicat copiilor.

Așadar, Adela și Radu nu se mai pot bucura de compania reciprocă și au fost nevoiți să renunțe la activitățile pe care le făceau împreună, în detrimentul copiilor.

„Și noi facem parte din categoria asta. Este normal să fie așa. Dar, cum spunea Adela, trebuie să simți adrenalina chiar și în momentele aparent banale. Sper să o găsim. (râde)”, a spus Radu Vâlcan, în cadrul unui interviu acordat pentru Viva.

Fosta actriță și Radu nu mai vor un copil

În urmă cu ceva timp, Adela a declarat că se gândește să apeleze la o intervenție medicală, pentru a nu mai rămâne însărcinată. Cu toate acestea, demersul nu a fost făcut, dar cei doi apelează la alte modalități, pentru ca a patra sarcină să fie evitată.

Cu toate acestea, având o familie de cinci, aceștia reușesc să se descurce foarte bine, chiar și în vacanțele pe care le fac la mii de kilometri de România.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies