HomeStiri Mondene Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumpărat un apartament la mare

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumpărat un apartament la mare

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Adela Popescu vorbește despre greutățile vieții cu trei copii in Stiri Mondene

Anul 2021 a fost unul extrem de bun pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan. Cei doi l-au primit în viața lor pe al treilea copil, Adrian, și, conform spuselor Adelei, și-au mai îndeplinit o dorință, aceea de a avea o casă la mare.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumărat un apartament la mare in Stiri Mondene„Acum doi ani, de Revelion, am pus pe o foaie trei dorințe. (…) Prima: încă un frățior sau o surioară pentru Alexandru și Andrei. A doua: o casă la mare. A treia: mai aștept. Frățiorul a venit, a treia nu s-a îndeplinit încă și… și… și… chiar zilele trecute am plătit avansul pentru căsuța noastră de la mare. Mă rog, nu e o casă pe pământ, ci un apartament la care visez de ani.

Adela Popescu, depășită de încercările unei mame cu trei copii „Inima mea nu e întreagă” in Stiri MondeneSunt atât de fericită, că îmi bubuie inima! De Radu nu mai zic, că, deși el avea ceva îndoieli, acum îmi spune numai cum abia așteaptă el să fie gata blocul (la vară) – și să plece cu băieții lui la Olimp (nouă ni se pare cea mai frumoasă zonă a litoralului românesc, așa că acolo este apartamentul), să își bea el cafeaua pe terasă, în miros de pini și apă sărată – căci, da, blocul e înconjurat de o pădure de pini, la doar 100 m de mare. Un viiiiiis!!!”, a scris fosta actriță în mediul online.

Radu Vâlcan și Adela Popescu au trecut prin momente tensionate în trafic in Stiri MondeneÎn urmă cu ceva timp, prezentatorul de la Antena 1 a vorbit despre cum a început povestea de dragoste dintre el și vedeta PRO TV. „Adela este un om extrem de retras, care are grijă ce expune. (…) Totul a fost natural. Ea mă ținea așa, la distanță. Nu-ți imagina că eram nesimțit, eram delicat. Dar, în felul ăsta, i-am dat ocazia să mă cunoască. Am depus toate eforturile să o facă. (…) Prima întâlnire a fost la Ruse, în Bulgaria. Îmi aduc aminte și acum ce am mâncata: calamari prăjiți. Și dacă mâncam mămăligă, mi se părea ceva exotic, extraordinar. (…) După, am și cerut-o în căsătorie tot acolo, dar la un alt restaurant”, a spus Radu Vâlcan în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed