Home Stiri Mondene Adela Popescu spune care este motivul pentru care a revenit pe micile ecrane la scurt timp de când a născut

Adela Popescu spune care este motivul pentru care a revenit pe micile ecrane la scurt timp de când a născut

autor Mirela
753 views

De curând, Adela Popescu a acordat un interviu pentru cei de la viva.ro și a spus care a fost motivul pentru care a ales să revină pe micile ecrane, la doar două luni de când a născut, dar și cum se descurcă acum, cu trei copii mici.

„Da, m-am întors la fel de repede cum m-am întors la Alexandru și asta nu mi-a afectat nici alăptarea. Se poate rezolva. Așa cum am spus adineauri, când plec de acasă, îi las copilului niște lapte stocat într-un biberon, în așa fel încât să-i acopăr o masă, pentru că exact atât lipsesc de lângă el, și-l preiau la 13.30, când începem din nou să fim mamă și bebeluș. Sigur că se poate!

Evident, diminețile, când mă trezesc ca să mă pregătesc pentru emisiune, probabil că aș mai dormi, dar oricum n-aș putea să fac asta, pentru că cei mici trebuie pregătiți de grădiniță. Și atât eu, cât și Radu am fi făcut asta, ne-am fi trezit.

Pe de altă parte, ca stare de spirit, faptul că ies în fiecare zi din casă, că cineva mă machiază, mă îmbracă frumos și, cumva, îmi distrage atenția de la treburile casnice, asta m-a ajutat să mă pun pe picioare foarte repede. Chiar dacă, de data asta, n-am simțit nicio urmă de depresie postnatală sau mai știu eu ce.

E foarte important să externalizezi anumite lucruri pe care tu nu poți să le faci. Avem foarte mare noroc și cu ajutorul bunicilor, de fiecare dată. De regulă, copiii petrec weekendul cu ei, astfel încât ne putem relaxa. În timpul săptămânii, merg la grădiniță până la ora patru. Deci, se poate.

Și nu pentru că aveam trei copii, ci pentru că deja stăteam de câteva luni acasă, iar în această meserie îți poți ieși din mână…

Și mă temeam că nu voi reuși să mă completez așa cum mi-aș dori cu Shurubel și Bogdan, mă gândeam că nu știam cum vor arăta hainele pe mine, în ciuda faptului că mai am doar câteva kilograme de dat jos. Deci, temeri au existat, dar mă bucur că lucrurile se așază frumos”, a spus Adela pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed