Home Stiri Adela Popescu spune cum este viața cu trei copii mici

Adela Popescu spune cum este viața cu trei copii mici

autor Mirela
471 vizualizari

Adela Popescu își ține fanii la curent în legătură cu ceea ce se întâmplă în familia sa de când a venit pe lume cel de-al treilea băiat.

Soția lui Radu Vâlcan a povestit că, de când cei mici s-au întors din vacanță, de la bunici, casa este mult mai agitată și are nevoie de ajutor.

„Marea regăsire. După două săptămâni de vacanță la Șușani, suntem, în sfârșit, în formulă completă. Nu-mi mai rămâne decât să spun, «Hai cu Doamne-ajută»!”, a scris Adela pe pagina de Instagram.

„Am ajuns la 6:00 la spital. Col șters. Îmi doream tare de tot epidurala, așa că, fiind a treia naștere și bănuind că lucrurile se vor precipita, toată lumea se grăbea.

Am ajuns în salon, m-am pregătit, apoi mers în sala de nașteri pentru epidurală. Deja eram și mai dilatată, contracții dureroase și dese, așa că s-a hotărât să nu mi se injecteze cantitate mare de anestezie, doctorița mea, Anca Sultan, nedorind să mai am pic pe expulzie.

E important să simți contracția în plin, astfel încât să poți împinge în climaxul ei.
După injectare, s-a așezat puțin liniștea. Foarte puțin. Mă dilatasem deja serios, ajunsesem la opt, efectul anesteziei trecea, eu eram în agonie. Foarte repede am ajuns la dilatație maximă, contracții de intensitate de 100%, deci, după experiențele trecute, urma expulzia.

Mă tânguiam și imploram pentru încă puțină anestezie. Sigur că nu mai era posibil. Dar nu înțelegeam de ce durează atât. Am simțit că mă prăbușesc când am aflat că bebelușul era încă sus, nu voia deloc să coboare, în condițiile în care eu simțeam că nu mai pot.

Durerile erau inimaginabile și bebelușul nu voia să iasă. Nu mai aveam nicio variantă, era one way. Tot ce puteam face era să împing cu toată ființa mea, triplând durerea ce mi-e peste putință să o descriu”, a scris actrița pe rețelele sociale, după momentul nașterii…

Sursa

Sursa

    Feed has no items.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies