Home Stiri Adela Popescu spune cum gestionează problemele apărute în urma celei de-a treia nașteri

Adela Popescu spune cum gestionează problemele apărute în urma celei de-a treia nașteri

autor Mirela
261 views 3 minute timp de citit
  • Adela Popescu este o femeie împlinită din toate punctele de vedere.
  • Anul trecut, aceasta a adus pe lume cel de-al treilea copil, tot un băiat.
  • Cu toate acestea, corpul ei a suferit destul de multe modificări.

Adela Popescu este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Aceasta are tot ceea ce și-a dorit atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere profesional. Adela are o căsnicie extrem de frumoasă cu Radu Vâlcan și se bucură și de foarte multă apreciere din punct de vedere profesional, fiind una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV.

Anul trecut, aceasta a adus pe lume cel de-al treilea copil, tot un băiat. Adela și-a dorit mereu o familie numeroasă, iar acest lucru a devenit realitate. Cu toate acestea, corpul ei a suferit destul de multe modificări, așa cum se întâmplă în cazul femeilor care decid să devină mame și a spus care este modul prin care reușește să se „înțeleagă” cu noua greutate.

Adela Popescu nu reușește să țină o dietă

„Am născut şi de data aceasta natural, cu tot cu durerile binecunoscute de coloană. E adevărat că travaliul a fost mai scurt acum, însă la fel de intens şi mistuitor.

Evident că mă uitam în oglindă şi vedeam burta, colăceii, celulita, însă niciodată nu am simţit cu subiect și predicat că nu sunt atrăgătoare. Şi asta exclusiv datorită lui Radu care mă face să mă simt frumoasă și fără cusur chiar și în cele mai proaste perioade ale mele.

Nu prea am avut cum să ţin regim, pentru că încă alăptez. Şi, de fiecare dată când am încercat, mi-a scăzut considerabil cantitatea de lăptic. Aşa că m-am oprit. Reuşesc, însă, un fel de fasting până la ora 12.00, când mănânc prima masă”, a spus Adela pentru cei de la viva.ro.

Soția lui Radu Vâlcan și Cabral filmează din plin

În prezent, Adela Popescu se află în Republica Dominicană, unde prezintă alături de Cabral emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Aceasta a negociat cu cei de la PRO TV și, pentru a le accepta oferta, șefii au trebuit să îi dea voie să vină cu cei trei copii și cu Radu în Republica Dominicană.

În acest fel, Adela și familia ei au reușit să petreacă mai multe zile împreună, întrucât, în această vară, cei doi prezentatori nu au posibilitatea de a avea o vacanță din cauza filmărilor.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies