Home Stiri Adela Popescu spune de ce a refuzat să mai joace

Adela Popescu spune de ce a refuzat să mai joace

autor Mirela
262 views 2 minute timp de citit
  • Adela Popescu a devenit cunoscută datorită serialelor în care a jucat.
  • Cu toate acestea, soția lui Radu Vâlcan a renunțat și la cariera muzicală, cât și la cea de actriță.
  • Acum, prezentatoarea de la PRO TV a spus de ce a renunțat la actorie.

Adela Popescu a jucat în mai multe seriale care au fost extrem de îndrăgite de public. Prin intermediul lor, aceasta a ajuns la inimile fanilor, dar a decis să renunțe atât la actorie, cât și la muzică.

Acum, după atâția ani, Adela a spus care este motivul pentru care a luat această decizie. Cu toate acestea, acum, prezentatoarea se bucură de o familie frumoasă, de un loc de muncă satisfăcător din toate punctele de vedere și de multe contracte de imagine.

De ce a renunțat Adela Popescu la actorie?

„Nu mai pot acum. O piesă de teatru până ajunge să fie pe scenă cere multe zile de repetiții, am avut chiar trei propuneri.

Muzica nu e pusă în cui. Chiar am înregistrat o melodie drăguță. Am primit o piesă, mi-a plăcut foarte mult cum sună, am înregistrat-o. Acum trebuie să merg la casa de discuri ca să vedem dacă e bună.

Dacă nu e bună, o scoatem, nu o scoatem. Asta e problema că scoți o melodie și, dacă nu poți să cânți la evenimente, e cam degeaba. Piesa e în română, e frumoasă, melodioasă. Copiii mei o fredonează încontinuu, dacă le place copiilor, poate e de bine”, a spus aceasta pentru cei de la playtech.ro.

Prezentatoarea este recunoscătoare pentru ajutorul primit din partea mamei sale

„Marele meu noroc a fost mama, că a fost lângă noi și știam că ai mei copii sunt pe mâini bune. Dar abia acum sunt cu adevărat relaxată. Nu mă panichez, dacă plânge mai tare unul dintre băieți, nu mă sperii.

S-a mai relaxat și Radu. Mamele își găsesc mai multe resurse când vine vorba de copiii lor. Tații sunt mai vulcanici. Sunt momente absolut fabuloase. Noi avem bucătăria deschisă și stăteam la un pahar de proseco. Ei se jucau în jurul nostru. Foarte frumos! Ce mișto!”, a mai declarat aceasta.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies