Home Stiri Adela Popescu a stricat cererea în căsătorie? Iată ce spune Radu Vâlcan despre acest lucru!

Adela Popescu a stricat cererea în căsătorie? Iată ce spune Radu Vâlcan despre acest lucru!

autor Elena Yvette
230 vizualizari

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unui serial în care jucau amândoi și de atunci sunt de nedespărțit.

Adela Popescu a stricat cererea în căsătorie Iată ce spune Radu Vâlcan despre acest lucru

Radu Vâlcan a decis să vorbească despre începutul frumoasei relații, dar și despre unul dintre cele mai importante momente din viața lor, cererea în căsătorie…

„Filmam împreună şi încercam eu uşor, uşor să o «asediez» cu mesaje, cu o altfel de atenţie în afara celei care era prezentă ca simpli colegi. Nu ştiam exact cum stăm, încotro o să meargă relaţia. Era un moment al nostru, special, prima întâlnire – să ne ferim de ochii presei şi ne-am dus la Ruse, în Bulgaria. Şi am fost la Ruse, a fost foarte mişto, pentru că pe podul prieteniei era destul de aglomerat, era bară la bară. Am avut foarte mult timp să stăm de vorbă. A fost foarte frumos. Am cerut-o în căsătorie, tot acolo, la Ruse, în acelaşi loc în care a avut loc prima noastră întâlnire. Nu am avut timp, pentru că începeam să am emoţii şi ea şi-a dat seama de ce o chem acolo. Şi zice: «Yii!», «Ce să zic?», «Scoate!», «Ce să scot?», «Scoate inelul!», A fost mişto!”, a povestit Radu Vâlcan.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies