HomeStiri Mondene Adela Popescu, surpriză de proporții din partea lui Radu Vâlcan. Aceasta a împlinit 36 de ani

Adela Popescu, surpriză de proporții din partea lui Radu Vâlcan. Aceasta a împlinit 36 de ani

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 878 views
Adela Popescu, surpriză de proporții din partea lui Radu Vâlcan. Aceasta a împlinit 36 de ani (3) in Stiri Mondene
  • Adela Popescu a împlinit vârsta de 36 de ani.
  • Aceasta se declară o femeie extrem de fericită și de împlinită, deoarece are absolut tot ceea ce și-ar fi putut dori.
  • Radu Vâlcan i-a făcut o surpriză iubitei sale soții.

Astăzi, 8 octombrie, Adela Popescu a împlinit vârsta de 36 de ani. Aceasta se declară o femeie extrem de fericită și de împlinită, deoarece are absolut tot ceea ce și-ar fi putut dori.

Adela are un soț minunat, care o iubește foarte mult și care arată acest lucru ori de câte ori are ocazia, trei copii la fel de frumoși pe cât sunt cei doi soți, dar și o carieră înfloritoare, atât în mediul online, cât și pe micile ecrane.

Adela Popescu, surpriză de proporții din partea lui Radu Vâlcan. Aceasta a împlinit 36 de ani (1) in Stiri Mondene

Radu Vâlcan a dus-o pe Adela într-o scurtă vacanță

Radu Vâlcan i-a făcut o surpriză iubitei sale soții, ducând-o într-o scurtă vacanță, cu ocazia zilei sale de naștere. Acesta a postat o fotografie din aeroport, mărturisind că, în urmă cu 12 ani, a început relația lor, iar, astăzi, la ora 12:00 se aflau în aeroport, așteptând avionul care urma să-i ducă în scurta lor escapadă.

Radu Vâlcan și Adela formează un cuplu extrem de frumos și de apreciat de către toți cei din jur. De multe ori, aceștia sunt portretizați și văzuți de către fanii lor ca fiind familia ideala și un model de urmat pentru ei. Cei doi au reușit să își întemeieze o familie extrem de frumoasă și îi iubesc pe cei trei copii mai mult decât orice de pe această lume.

Adela Popescu, surpriză de proporții din partea lui Radu Vâlcan. Aceasta a împlinit 36 de ani (2) in Stiri Mondene

Prezentatoarea nu ascunde greutățile de la cea de-a treia sarcină

Adela a recunoscut că, în urma celei de-a treia sarcini, au apărut unele probleme. „Am născut şi de data aceasta natural, cu tot cu durerile binecunoscute de coloană. E adevărat că travaliul a fost mai scurt acum, însă la fel de intens şi mistuitor.

Adela Popescu, surpriză de proporții din partea lui Radu Vâlcan. Aceasta a împlinit 36 de ani (4) in Stiri MondeneEvident că mă uitam în oglindă şi vedeam burta, colăceii, celulita, însă niciodată nu am simţit cu subiect și predicat că nu sunt atrăgătoare. Şi asta exclusiv datorită lui Radu care mă face să mă simt frumoasă și fără cusur chiar și în cele mai proaste perioade ale mele”, a spus prezentatoarea pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed