Home Stiri Adela Popescu, taxată dur de fani

Adela Popescu, taxată dur de fani

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 811 views 2 minute timp de citit

Adela Popescu a fost dur criticată de internauți din cauza faptului că a încheiat mai multe contracte de imagine. Fosta prezentatoare promovează diferite produse în mediul online, iar unele persoane sunt deranjate de acest lucru, având reacții acide cu privire la comportamentul din online al soției lui Radu Vâlcan.

„Am avut o seară în care m-am tot frământat cu cei care mi-au scris la postarea cu pricina, m-am gândit că, poate, nu m-am făcut înțeleasă, că mie mi se părea că e ceva atât de logic ce spun. Luau cuvintele și le interpretau în toate felurile, m-am consumat pe subiect, recunosc.

Am fost așa fericită apoi să descopăr că oamenii au înțeles ce spun și nu au interpretat, că sunt deschiși la minte așa cum știam eu că sunt oamenii din comunitatea mea. Desigur, accept părerile tuturor, dar, cumva, lucrurile au escaladat pe profil și s-au exprimat urât, au și jignit mulți dintre ei… și chestia asta m-a șocat, pentru că nu credeam că am astfel de oameni în comunitatea mea și m-a deranjat așa…”, a spus actrița pe pagina sa de Instagram.

Adela urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil în doar câteva săptămâni. De curând, vedeta a spus ce nume au propus cei doi copii ai săi pentru cel de-al treilea băiețel.

„Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul, după ce am fost de acord și eu, și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc, mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate.

A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil-minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. Nu putem să îi spunem nici Adonis, că după îl poreclim Cove”, a spus vedeta, potrivit cancan.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies