HomeStiri Mondene Adela Popescu vorbește despre greutățile vieții cu trei copii

Adela Popescu vorbește despre greutățile vieții cu trei copii

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 915 views
Adela Popescu vorbește despre greutățile vieții cu trei copii in Stiri Mondene

Adela Popescu și-a dorit foarte mult să aibă o familie, însă viața cu trei copii este extrem de solicitantă. De curând, aceasta a povestit despre experiențele solicitante prin care ea și Radu trec.

„Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi, dar atunci intervine cel mai puţin obosit şi preia frâiele. Un ajutor uriaş, poate chiar unul dintre motivele pentru care am avut curajul să facem trei copii, a fost disponibilitatea totală a mamei mele. Fără ea, nu ştiu cum am fi reuşit.

Iată cum au amenajat Adela și Radu apartamentul de la Olimp! in Stiri MondeneAvem o doamnă din Filipine care ne ajută de aproximativ nouă luni. Iniţial, ea a venit cu scopul de a ne ajuta cu menajul, dar este extraordinar de pricepută şi de utilă şi când vine vorba de bebeluş. E calmă, atentă şi de încredere. Limba nu este un impediment, dimpotrivă. Vedem asta ca o oportunitate să înveţe copiii, de mici, limba engleză.

Adela Popescu vorbește despre greutățile vieții cu trei copii in Stiri MondeneAcum, mai degrabă, mă simt mai obosită decât imediat după ce am născut. Cum ar veni, e normal după şase ani de burţi, naşteri şi alăptări”, a spus Adela pentru cei de la viva.ro.

Adela Popescu susține că momentele de liniște sunt rare

„A fost… ca în orice zi acasă la noi. Adică imprevizibil, solicitant, cu miiiici accente de furie, urmate imediat de momente de drăgălăşenie. Multe «NU-uri», câteva «DA-uri», însă, în final, satisfăcuţi că vom vedea câteva imagini ce ne vor servi drept «hrană pentru suflet» peste ani. Singura diferenţă dintre o zi normală de la noi de acasă şi această şedintă foto constă în faptul că, de data asta, am avut şi martori fără copii, care cred că și-au promis că nici nu vor face prea curând.

Adela Popescu și Radu Vâlcan fac bani frumoși în afara contractelor cu televiziunea in Stiri MondeneCinci elefanţi se legănau veseli pe o pânză de paianjen… Atât de fragile sunt momentele de armonie într-o casă cu trei copii mici. Totul este minunat, te închini de liniştea şi armonia din familia ta şi, cât ai clipi, îi cade lui Andrei lingura din farfurie şi începe «distracţia». Copiii se schimbă de la o zi la alta, aşa că e tare greu să crezi că ai găsit o reţetă care funcţionează”, a mai spus artista pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed