Home Stiri Adela Popescu vorbește despre stările pe care le-a avut înainte de întoarcerea în emisiune

Adela Popescu vorbește despre stările pe care le-a avut înainte de întoarcerea în emisiune

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 455 views 2 minute timp de citit

Adela Popescu a revenit la cârma emisiunii Vorbește Lumea, după ce Cove a plecat de la PRO TV. Cu toate acestea, actrița a spus care sunt stările prin care a trecut înainte de prima zi de filmare.

„Înainte să încep emisiunea, mă trezeam noaptea cu un gol în stomac… Cum o să fac cu trezirile, cu laptele stocat pentru bebe, cu ora de culcare seara, cu zilele în care cei mici vor sta bolnăviori acasă, cu mine, pur și simplu, din nou, în platou, în emisiune, în fața oamenilor… Mi-au fost necesare trei zile.

Astăzi, am râs iar de mine, am avut curajul să mă arăt vulnerabilă și plină de defecte. Semn că, gata, m-am relaxat”, a spus Adela pe pagina sa de Instagram.

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră și sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că, începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii «Vorbește Lumea».

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă aștept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte”, a mărturisit Cove, potrivit cancan.ro, în urmă cu doar câteva zile.

„Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere şi entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-a simțit atât de bine…

M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar şi să îmi fac prieteni noi. Şi cred că voi face, alături de Diana, o echipă de senzaţie. Îi aştept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din faţa micului ecran, de luni până vineri şi duminică seară să povestim despre toate mondenităţile de la noi şi de peste hotare. Vom face să fie o întâlnire dorită şi memorabilă”, a spus Cove, conform cancan.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies