HomeStiri Mondene Adela Popescu vorbește despre timpul și atenția acordate copiilor

Adela Popescu vorbește despre timpul și atenția acordate copiilor

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 772 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/11/Adela-Popescu-vorbeste-despre-timpul-si-atentia-acordate-copiilor-3.jpg

Adela Popescu le-a povestit prietenilor ei din mediul online ce se întâmplă atunci când părinții petrec foarte mult timp alături de cei mici. Aceasta este de părere că timpul acordat celor mici trebuie să fie de calitate, pentru ca aceștia să aibă doar de câștigat.

Adela Popescu vorbește despre timpul și atenția acordate copiilor in Stiri Mondene„Cu cât petreci mai mult timp cu copiii, cu atât ai mai multe șanse să nu te ții de promisiune, să îi cerți, să îi dezamăgești.
Cu cât petreci mai mult timp cu copiii, cu atât îți permiți să nu fii atentă la ei, conectată.
Cu cât petreci mai mult timp cu copiii, cu atât simți că poți lăsa pe mâine ce poți face azi.
Și toate «scăpările» îți par justificate, pentru că tu ai voie, că tu petreci mult timp cu copiii tăi, iar asta e suficient.
Morala? Habar n-am care e.
Probabil «mai bine puțin și bun, decât mult și prost»”, a scris Adela pe Instagram.

Adela Popescu vorbește despre timpul și atenția acordate copiilor in Stiri Mondene„Nu există un secret, e o bună organizare. Și, când spun asta, mă gândesc și la oamenii pe care-i delegi pentru lucrurile pe care nu e neapărat necesar să le faci tu. Spre exemplu, în ceea ce ne privește, ne-am organizat în felul următor: dimineața, după ce-l alăptez pe cel mic, îl culc și îi las un biberon de lăptic pentru următoarea masă. În acest timp, Radu duce copiii la grădiniță, apoi ne întoarcem și-mi reiau rolul de mămică lăptăreasă.

Adela Popescu vorbește despre timpul și atenția acordate copiilor in Stiri MondenePe cei mici îi luăm la 16 de la grădiniță și e adevărat că, atunci, începe un pic haosul… Dar, cât am fost în izolare, ei au locuit în altă parte și ne-am dat seama ce tristă e o casă fără urletele celor mici. Încercăm să ne bucurăm de perioada asta de hărmălaie, că nu știm cât mai durează. Copiii cresc și ți se face dor să fie casa așa plină și cu viață în ea”, a povestit Adela în cadrul unui interviu acordat pentru viva.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed