Home Stiri Adelina a dat cărțile pe față: „Da, sunt însărcinată”

Adelina a dat cărțile pe față: „Da, sunt însărcinată”

autor Buinoschi Andreea
205 vizualizari

Adelina Pestrițu a fost plecată în Turcia în vacanță. Fanii au sperat ca, atunci când se va întoarce, să le dea vestea cea mare și să le spună ca Zeny va mai avea un frate sau o soră. Ajunsă în România, vedeta și-a pus fanii pe jar cu o simplă postare. Aceasta și-a arătat „burtica”, specificând că, de fapt, acolo nu se află un copil, ci multele clătite pe care le-a mâncat în vacanță.

Aceasta le-a spus că nu a mai ținut cont de nicio dietă în vacanță și a mâncat tot ceea ce a dorit, chiar dacă asta a însemnat să mănânce la fel de multe clătite ca atunci când era însărcinată cu fetița sa.

„La poza cu Zeny mi-ați scris că sunt însărcinată și că voi așa simțiți. Să vă arăt dovada clară. Da, sunt însărcinată! După vacanța în care am mâncat câte 15 clătite pe zi! Multe clătite am în burtică, deocamdată”, a spus aceasta pe contul său de Instagram.

În anul 2018, Adelina a adus pe lume primul său copil. În cadrul unui interviu acordat celor de la okmagazine.ro, aceasta a povestit cum au ales numele pentru micuța lor.

Zenaida Maria, o prințesă! Este inspirat (n. r. – numele) din mitologia greacă. Ne-am uitat înainte de a o naşte, pe Internet, şi am făcut o listă cu nume preferate. Printre acestea se număra şi «Zenaida». Nu şi «Maria». «Maria» a venit după. Mi-am zis că «Zenaida» este un nume special, rar întâlnit. L-am întrebat pe Virgil dacă îi place şi mi-a zis că da. Numele de Maria a venit de la una dintre bunicile mele, pe care am iubit-o enorm. Culmea e că bunica mea, Maria, era singura din familia mea care avea ochii albaștri, iar Zenaida îi are la fel. (…) Când am aflat că sunt însărcinată, mi s-a părut că e cel mai minunat dar pe care pot să-l primesc şi nu ştiu dacă îl merit cu adevărat”, a declarat Adelina…

Sursa

Sursa

 

 

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies