HomeStiri Adelina Pestrițu a fost ținta ironiilor în mediul online

Adelina Pestrițu a fost ținta ironiilor în mediul online

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 864 views 2 minute timp de citit

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai influente persoane din mediul online. Aceasta ține mereu legătura cu fanii săi, dat fiind numărul mare de mesaje la care răspunde și le arată mereu persoanelor care o îndrăgesc ceea ce face.

În ultima vreme, Adelina a slăbit foarte mult. Aceasta nu s-a lăsat până când nu a ajuns la silueta ideală și, mândră de rezultatul obținut, își încântă urmăritorii cu poze în care își pune în evidență corpul. Cu toate acestea, influencerul și-a atras un val de critici în urma unei postări și, în ciuda faptului că a încercat să răspundă tuturor, nu a putut face acest lucru.

Recent, soția lui Virgil a încărcat pe Instagram o poză în care apare îmbrăcată într-un costum de baie din două piese. Slipul său era cu talie înaltă, iar fanii i-au atras atenția, spunând că pare a fi îmbrăcată cu un scutec, deoarece este mult prea slabă pentru acest articol vestimentar.

„Păcat de tine și de frumusețea pe care o aveai odată, naturală”, „Arată bine femeia, dar budigăii ăia sunt piesa de rezistență din această poză. Pampers reutilizabil. Și cum ea e numai piele și os, ies în evidență strașnic, mai mult decât silicoanele”, „Acești chiloți mai mult seamănă a scutec”, „Sâni mult prea mari pentru acest corp”, „Da, toată numai operații, cauciuc, fițe”, „Chiloții ăia nu te avantajează deloc, scapă de ei repede, aruncă-i undeva departe, sunt oribili”, „Zici că ești bebeluș cu pampers în chiloții ăia”, „Chiar arăta mult mai bine înainte de toate intervențiile făcute. Era naturală, avea un corp frumos, era frumoasă”, „Chiloții sunt funny, dar nu îți vine bine un chilot cu talie înaltă, ai așa un corp frumos, e păcat să ascunzi ceva”, sunt puține dintre comentariile negative pe care Adelina le-a primit la postare.

Cu toate acestea, fosta soție a lui Liviu Vârciu nu s-a lăsat impresionată de mesajele lor și a postat mult mai multe fotografii…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..