Home Stiri Adelina Pestrițu a oferit primele declarații, după ce a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus

Adelina Pestrițu a oferit primele declarații, după ce a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 656 views 3 minute timp de citit

După ce, la începutul lunii, Adelina Pestrițu a anunțat că este infectată cu noul coronavirus, iată că influencer-ul a făcut primele declarații. Aceasta a vorbit despre motivul din spatele absenței sale din mediul online, dar și despre cum se simte acum.

Prin intermediul unui filmuleț scurt pe care l-a postat pe contul său de Instagram, Adelina le-a dat unele detalii fanilor săi. „Regret că nu am fost activă pe rețelele de socializare, dar am decis să mă concentrez 100% pe starea mea de sănătate, să revin alături de familia și de copilul meu. Nu e plăcut să fii bolnav. În perioada de izolare mi-am scris toate gândurile într-un articol pe care urmează să-l urc pe blogul meu, în care vă povestesc detaliat despre această experiență.
Până atunci, vreau să vă liniștesc, mi-am terminat tratamentul și mă simt mult mai bine. Ne revedem curând, sper eu, bine. Vă pup!”, a spus soția lui Virgil, vizibil obosită și supărată.

După ce Adelina și-a anunțat fanii că este infectată, aceștia s-au împărțit în două tabere. Unii au fost lângă ea și i-au trimis mesaje de încurajare, iar alții au acuzat-o, spunând că minte și că virusul, de fapt, nu există: „Arată testul, pentru că, acum câteva săptămâni, ai făcut testul și l-ai arătat. Acum de ce nu arăți public că e pozitiv? Manipulare pe față, tocmai ce spune Selly”, “Te-au plătit masonii să manipulezi lumea? Vezi că Dumnezeu există!!! Până și satana se teme de Dumnezeu, dar oamenii, nu”, “Adorabili ăștia care spuneți că nu există virusul. Incredibil cum majoritatea sunteți analfabeți, limitați și habar nu aveți de nimic. Dar știți voi cum este cu bolile, sunteți și cercetători, și medici.

Nu puteți urma niște reguli de bun-simț, Doamne ferește să vă spălați pe mâini, să nu suflați în ceafă la cozi. Adorabili”, „Ade, noi te iubim mult și suntem lângă tine, să te faci bine”, “Nu am nimic cu ea, numai în situația ei să nu fii acum, dar nici nu mi se pare că a făcut mare lucru în a se proteja, zilnic la salon, la spălat pe cap, zilnic la filmări, toată ziua dintr-un loc în altul. Știți vorba: «Pe degeaba ai toți banii din lume, dacă sănătate nu ai!!!». Sunt lucruri la care putem renunța pentru binele nostru, al familiei… prevenție se numește, mai bine să prevenim, schimbarea vine din noi! Însănătoșire grabnică și ție, și familiei tale!”, sunt câteva dintre comentariile primite…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies