HomeStiri Mondene Adelina Pestrițu a spus care este motivul pentru care fiica sa nu mai apare în mediul online

Adelina Pestrițu a spus care este motivul pentru care fiica sa nu mai apare în mediul online

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 847 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/11/Adelina-Pestritu-a-spus-care-este-motivul-pentru-care-fiica-sa-nu-mai-apare-in-mediul-online-3.jpg

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite persoane publice din România, în mediul online. Aceasta obișnuiește să le arate fanilor tot ce face ea într-o zi, de la lucruri personale, la lucruri mai puțin personale. Cu toate acestea, de câtva timp, soția lui Virgil Șteblea a decis să nu mai o posteze pe fata lor, Zenaida-Maria.

Adelina Pestrițu a spus care este motivul pentru care fiica sa nu mai apare în mediul online in Stiri Mondene„Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață, după ce m-am consultat și cu Virgil. Știu că, într-o lume în care rețelele sociale au devenit spațiul comun unde găsim de la tips-uri, lifestyle, fashion, până la momente personale sau care ar trebui să rămână personale, intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă.

Adelina Pestrițu a spus care este motivul pentru care fiica sa nu mai apare în mediul online in Stiri MondeneÎncă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală, după ce s-a întâmplat, deja, într-o oarecare măsură, atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar, până atunci, o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie, pe care, într-o bună zi, îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

„Rolul de părinte vine la pachet cu presiune, tensiuni, emoții, lacrimi de fericire sau de grijă, senzația că nu ești suficient de bun, că nu faci toate lucrurile cum ar trebui. Dar, cu toate astea, este cea mai curată dragoste pe care o poți simți. Și, de multe ori, greșelile se fac din profunzimea acestui sentiment.

Adelina Pestrițu a spus care este motivul pentru care fiica sa nu mai apare în mediul online in Stiri MondeneÎmi doresc să reușesc să o fac să înțeleagă că sănătatea ei psihică și emoțională trebuie să fie primordială pe lista ei de dorințe. Apoi, vin toate de la sine. Nu-mi fac griji. Este un copil cu personalitate, foarte înțelept și perspicace, chiar dacă abia a împlinit trei ani. Zilnic mă surprinde”, a mai spus Adelina pentru aceeași sursă…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed