Home Stiri Adelina Pestrițu, criticată pentru că este o mamă exagerat de permisivă. Reacția vedetei

Adelina Pestrițu, criticată pentru că este o mamă exagerat de permisivă. Reacția vedetei

autor Negriu Elena
297 vizualizari

Adelina Pestrițu este criticată des de către cei din familie, dar și de fanii din mediul online deoarece îi permite fetiței sale, Zenaida, ce are un an și trei luni, să facă o mulțime de lucruri.

Multe mame dezaprobă modul Adelinei Pestrițu de a își crește fiica, iar vedeta a răbufnit și a luat atitudine, reacția ei neîntârziind să apară.

2

„În momentul de față suntem în etapa în care îi spun că are voie la orice, iar cei din casă mă cam ceartă.

Mă cam iau de urechi și-mi spun de fiecare dată că o să crească și o să învețe să facă tot ce vrea, pentru că eu i-am permis.

3

Eu mai am puțin de «umblat» la mine, dar în aceeași măsură vreau să păstrez o balanță corectă în care copilul meu să exploreze,

să se dezvolte, să adune informații și în aceeași măsură să devină un copil responsabil, un om responsabil

și un adult întotdeauna cu simțul răspunderii și civilizat, educat, care să fie un exemplu pentru ceilalți”, a declarat Adelina Pestrițu pentru VIVA!.

„Tot ce presupune un pericol este evident că este pe lista de «NU». Dar e normal să las un copil să vadă ce se află în sertarele mamei ei.

Pentru că eu le-am scotocit de la un cap la altul până am devenit adolescentă și îi furam mamei hainele, pantofii și rujurile.

Erau rujurile alea verzi care, de fapt, se făceau roșii. Ar fi nedrept din partea mea să fiu o mamă atât de drastică și să îmi pun copilul la zid, când el e în plină dezvoltare.

E normal să o las să descopere și o să vin în spatele ei și o să-i explic că dacă a scos ceva din sertare, trebuie să pună și la loc, să vadă că există și reversul”, a mai spus frumoasa brunetă…

Sursa: viva.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies