Adelina Pestrițu, criticată pentru felul în care și-a împodobit bradul: „Crăciunul e sărbătoare, nu modă!”

Share

Adelina Pestrițu, la fel ca majoritatea persoanelor, a împodobit bradul de Crăciun, doar că a făcut-o într-un mod care nu le-a plăcut prea multor persoane. Aceasta a decis să folosească negrul pentru ornamente, lucru ce a stârnit un val de reacții în mediul online.

„Împodobirea bradului este tradiţia în preajma căreia creştem de mici. În jurul ei, sunt poveşti care ne antrenează imaginaţia şi ne fac să devenim visători. Vis pe care îl lăsăm mai departe moştenire copiilor noştri. În copilărie, împodobeam bradul pe 24 Decembrie, în Ajunul Crăciunului, «aşa cum se face». Dar e mai important să faci cum simţi, decât cum «trebuie».

Pe parcurs, mi-am dat seama că am la dispoziţie prea puţin timp să mă bucur de magia pe care bradul o aduce în casa noastră. Acum, că suntem părinţi, facem ca tot ce e frumos să dureze cât mai mult, atât pentru noi, dar, mai ales, pentru fetiţa noastră. Astfel, vă prezentăm bradul nostru”, a scris Adelina Pestrițu în mediul online.

Nu puține au fost la număr persoanele care s-au arătat nemulțumite de alegerea făcută de către aceasta, menționând că negrul este prea trist pentru o astfel de sărbătoare.

„De ce așa? ? Crăciunul e sărbătoare, e culoare! Nu e modă și nici fashion!”, „Honestly, bradul ăsta nu transmite nimic… nici căldura, nici sărbătoare, nici emoție… nu e hate. Dacă îmi place de tine, nu trebuie să îmi placă și bradul… ăsta chiar nu îmi place. Sorry!”, „Scuze, dar mi se pare înmormântarea bradului ? – alb și negru ?. Jur că nu e cu răutate, dar mă așteptam la ceva mai frumos de la tine ?”, „Nici bradul nu mai e ce a fost…?”, „OMG, so scary! ? Băiatul meu, când l-a văzut, m-a întrebat dacă aia e Familia Addams”, au fost doar o parte dintre comentariile pe care Adelina le-a primit…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news