Home Stiri Adelina Pestrițu, despre problemele meseriei de influencer: „Ești cu psihicul la pământ”

Adelina Pestrițu, despre problemele meseriei de influencer: „Ești cu psihicul la pământ”

autor Buinoschi Andreea
117 vizualizari

Adelina Pestrițu este cel mai mare influencer din România, ceea ce înseamnă că toți ochii sunt ațintiți asupra sa, iar imaginea ei trebuie să fie impecabilă. Tocmai din acest motiv, meseria de influencer i-a dat câteva bătăi de cap, deși este una extrem de bănoasă.

Conform playtech.ro, pentru o singură campanie, Adelina încasează suma de 5.000 de euro și, pentru a fi printre cele mai bune persoane din mediul online, trebuie să își sacrifice puținele momente pe care le are libere.

„Oamenii nu s-au obișnuit cu rolul de influencer, meseria de influencer, pentru că îți ocupă tot timpul. Sunt zile în care nu am timp pentru mine sau viața personală, dar trebuie, e musai să am timp pentru ce fac eu în mediul online, adică mediul din care îmi câștig pâinea, pentru care trebuie să muncesc non-stop.

Nu este o meserie pentru care ai un program, cum sunt corporatiștii, până la 18.00, apoi merg acasă cu familia, merg la un tenis sau, pe vremuri, la Cinema.

Prin contentul de Instagram și de Facebook, nu ai cum să exprimi asta, nici dacă ți-ai dori. Nu ai cum să arăți cum e, de fapt, viața unui om public. Sunt unele momente în care, efectiv, clachezi. Chiar dacă îți dorești ca pe Instagram să păstrezi aparențele, dar nu pentru a fi fake, nu pentru a juca un rol, că așa dă bine la imagine, pentru a nu transmite energia negativă pe care și tu o ai în unele zile.

Poate că ești cu psihicul la pământ, poate ai probleme de sănătate, dar nu vrei să vii pe Instagram să plângi, deși se întâmplă și asta… Nu vrei să transmiți ceva negativ. Nu vrei să-i superi pe oamenii din comunitatea ta. Și ei, la rândul lor, au probleme. Ce fac? Intră pe Instagram la Adelina Pestrițu și o văd supărată, plângându-se de anumite aspecte care o nefericesc în viața de zi cu zi, își aduce nemulțumirile acolo unde ar trebui să fie un spațiu curat, este un spațiu din care ar trebui să ne încărcăm pozitiv și din care să învățăm”, a spus aceasta în cadrul emisiunii Interviurile lui Vitalie…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies