Home Stiri Adelina Pestrițu, destăinuiri: „Când iei decizia să îți speli rufele în public…”

Adelina Pestrițu, destăinuiri: „Când iei decizia să îți speli rufele în public…”

autor Negriu Elena
273 vizualizari

Adelina Pestrițu a primit titlul de cel mai bun influencer din România, după ce a fost votată de public în cadrul premiilor internaționale E! Choice Awards, urmând să plece în SUA, la marea gală.

2

Postul E! TV este cunoscut pentru reality show-urile pe care le difuzează,fapt ce denotă că nu este exclus ca Adelina Pestrițu să fie contactată pentru o colaborare pentru un astfel de show.

Cu această ocazie, îndrăgita brunetă a vorbit despre celebritate, punctând că viața sa este deja ca un fel de reality show.

3

„Îți dai seama că s-ar face o mega ședință în familie și am lua părțile pro și părțile contra. Eu aș fi dispusă, pentru că deja viața mea este un reality, adică eu asta arăt publicului meu.

Ei vin, mă urmăresc și văd ce fac dincolo de ușa casei mele, ceea ce înseamnă reality.

4

Sunt 12 ore pe zi online cu publicul meu și arăt absolut tot: când am ieșit din baie, când am intrat în baie, când mă pun la somn, când îmi machiaj,

când mă îmbrac într-o rochie prețioasă sau mă pregătesc pentru un eveniment, când nasc, când mă căsătoresc, adică ei știu totul înainte să fie anunțați prin alte intermedii”, a declarat Adelina Pestrițu pentru VIVA!.

 „Când iei decizia să îți speli rufele în public, cum se spune la noi, la români, cu siguranță va trebui să-ți asumi riscurile. Desigur, există o limită.

Chiar dacă este vorba despre un reality show și Kim Kardashian are puțină intimitate, extrem de puțină, dar măcar o are.

Cumva, dacă oamenii respectă și părticica asta, care totuși e parte din tine, cred că poți îmbina foarte bine și viața personală și cea profesională, astfel încât toată lumea să fie fericită”, a mai spus frumoasa brunetă.

„Mi-a mai și dăunat expunerea asta, sinceră să fiu, dar nu mi-a dăunat în sensul să spun:

«Gata de mâine sunt o femeie necunoscută, să vreau să merg pe stradă să nu mă recunoască nimeni, să nu mai fac poze cu nimeni, să nu mai activez în mediul online».

Mi-a dăunat la modul că oamenii poate au înțeles greșit ceea ce eu am vrut să comunic sau oamenii m-au judecat pentru lucruri pe care le-am făcut că așa am simțit eu la momentul respectiv, că așa îmi era dat să se întâmple.

Uneori, oamenii au impresia că tu nu ai voie la greșeli, când, de fapt, nu există. Perfecțiunea este relativă, se află în ochiul fiecărui privitor.

Avem și noi dreptul să greșim și greșesc, îmi asum și merg mai departe.

Dacă am supărat pe cineva îmi cer scuze, dar nu mi-aș dori să fiu pusă la zid pentru că este firesc”, a conchis vedeta…

Sursa: viva.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies