Adelina Pestriţu, dezvăluiri

311

Cu toate că Adelina Pestriţu afişează mai mereu un zâmbet optimist, în realitate, lucrurile nu stau chiar aşa. În cadrul unui interviu oferit unui ziar local, aceasta a declarat că de trei ani merge periodic la psiholog, care reuşeşte întotdeauna să o ajute, dându-i puterea de a merge mai departe indiferent de gravitatea situaţiei cu care se confruntă. 

adelina-pestritu

„La psiholog merg de trei ani și recomand tuturor. A merge la un specialist nu înseamnă a fi nebună, ci a avea grijă de cea mai importantă parte a corpului tău, și anume creierul. Sunt momente în viață când nimeni și nimic nu te mai pot scoate dintr-o pasă proastă. Atunci este momentul să faci o vizită celui care este cel mai îndreptățit să te ajute”, a declarat Adelina.

Fiind întrebată care anume e cea mai mare frică a sa, vedeta a declarat:

 „Mi-e frică de momentul în care îmi voi pierde părinții… asta este singura mea frică! Nici nu vreau să mă gândesc la acea clipă, pentru că numai gândul mă face să mă dezintegrez.”

În ceea ce priveşte dieta adoptată pentru a avea un stil de viaţă cât mai sănătos, Adelina a mărturisit:

 „Am o alimentație echilibrată, respectiv trei mese pe zi. Consum salate, carne de vită și curcan, supe-creme și gustările dintre mese. Nu mă dau înapoi nici de la dulciuri, însă prefer să fie raw. Fac sport o dată la trei zile și tratamente corporale zilnice…”

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro