Home Stiri Adelina Pestritu, in lacrimi dupa intalnirea cu o femeie. Iata ce i-a spus!

Adelina Pestritu, in lacrimi dupa intalnirea cu o femeie. Iata ce i-a spus!

autor Elena Yvette
1279 vizualizari

Adelina Pestriţu este din ce în ce mai implicată în diferite acte de caritate. Frumoasa brunetă a declarat că a hotărât să îşi tundă părul pentru a-l dona persoanelor bolnave de cancer.

Adelina Pestriţu a avut parte de o surpriză majoră atunci când la un eveniment organizat de către o fundaţie caritabilă, o doamnă a venit la ea şi i-a spus că părul donat în urmă cu un an a ajuns la dânsa.

„Aseară am fost la evenimentul Renaşterea, acolo unde o doamnă m-a impresionat extrem de mult. A venit la mine şi m-a luat de mâna. Mi-a spus: «Adelina, ştiu că ai donat păr, anul trecut, pentru peruci. Uite unde a ajuns părul tău!». Nu am putut să zic nimic. Am zis «WOW», am luat-o în braţe şi mi-a venit să plâng”, a declarat Adelina Pestriţu pentru Wowbiz.

Adelina Pestritu, in lacrimi dupa intalnirea cu o femeie. Iata ce i-a spus! 2

Adelina Pestriţu este foarte încântată de tunsoarea sa, însă a declarat că în urma prezenţei la evenimentul caritabil s-a hotărât să îşi lase din nou părul să crească, doar pentru a-l dona şi pentru a face şi alţi oameni fericiţi…

„Voi lăsa părul să crească, chiar sunt în perioada în care îl las să crească, îl voi lăsa din acelaşi motiv, să-l pot dona. Este mult mai comod acum, e mai uşor de spălat şi aranjat. Îmi place cum îmi stă cu părul scurt. Când aveam părul lung dura în jur de două ore”, a mai declarat Adelina Pestriţu.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies