Home Stiri Adelina Pestrițu le-a arătat tuturor ce are pe dedesubt

Adelina Pestrițu le-a arătat tuturor ce are pe dedesubt

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Aflată la o terasă din Capitală, Adelina a vrut să recreeze o scenă foarte cunoscută cu Marilyn Monroe. Aceasta nu și-a arătat doar talentele actoricești, ci și lenjeria intimă.

Îmbrăcată într-o rochiță scurtă, subțire, de culoare roz, fosta nevastă a lui Liviu Vârciu a făcut un salt mai îndrăzneț, iar internauții au putut vedea posteriorul intens lucrat la sală. Adelina a primit multe complimente, fanii felicitând-o pentru modul în care arată, dar și pentru pozitivitatea pe care o emană.

Adelina Pestrițu i-a surprins din nou pe fanii săi, după ce și-a făcut un tatuaj împreună cu soțul său, marcând povestea lor de iubire. Mai mult decât atât, Virgil și-a tatuat portretul Adelinei pe piept și a vorbit și despre sentimentele pe care le are pentru ea: „Pe Adelina o iubesc, o iubesc enorm. Nici nu am crezut că sunt capabil de asemenea sentimente până am cunoscut-o pe ea. Îi doresc sănătate, succes în cariera pe care şi-a construit-o cu multă muncă şi să rămână exact aşa cum este acum, frumoasă, câteodată intimidant de deşteaptă, sclipitoare, caldă, bună, amuzantă şi o tovarăşă de viaţă minunată. Este o mamă şi o soţie cum nu-mi imaginam vreodată că o să am lângă mine. Iar despre Zeny, nu pot să spun decât că este Universul nostru”.

Nici Adelina nu s-a lăsat mai prejos și a spus ce simte pentru soțul său: „Iubesc foarte mult copiii, încă de când eram și eu un copil. Nu pot spune că am știut de la început că Virgil va fi tatăl copilului meu însă am simțit asta pe parcurs. Faptul că am văzut în el un om bun, familist, loial și matur, m-a făcut și mai mult să-l iubesc și să îmi doresc ca visul de a deveni mamă să devină realitate. E un bărbat extraordinar, mă completează şi este sprijinul meu. El şi-a tatuat portretul meu pe piept. avem o mantră pe care ne-am tatuat-o amândoi şi are semnul Yin şi Yang pe pumn, aici, pe mână, şi, mai sus, mâna pe care am ieşit noi prima dată şi iniţialele mele. Când şi-a tatuat portretul, am fost impresionată şi nu neapărat că dacă asta nu ar fi, nu există dovezi de iubire. Nu avem o astfel de mentalitate, dar nu poţi să nu te bucuri când partenerul tău vrea să te aibă, te are sub piele, în inimă, dar să te aibă şi desenată”…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies