HomeStiri Mondene Adelina Pestriţu: „Mă doare faptul că unii oameni nu au ce mânca și nici motive să zâmbească”

Adelina Pestriţu: „Mă doare faptul că unii oameni nu au ce mânca și nici motive să zâmbească”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/06/583473l-640x0-w-88909aab.jpg

De curând, prezentatoarea TV Adelina Pestrițu a oferit un interviu în care a vorbit atât despre carieră, cât şi despre viaţa personală. 

Fiind întrebată despre noul proiect online, EDA Magazine, Adelina a mărturisit:

„Este un hobby de-al meu mai vechi. Îmi place când oamenii se regăsesc în rândurile pe care eu le așez pe foaie și revin cu scopul de a descoperi ce am mai scris nou. Pot spune că este un sentiment unic când observi că ai reușit să ajungi la inima unui om în acest mod.”

Fiind întrebată cum reuşeşte să se menţină în formă, vedeta a relatat:

„Fac sport o dată la două zile. Am un antrenor destul de dur care nu mă lasă să «dorm pe mine». Îmi place să fac mișcare și să văd cum apar rezultatele în urma antrenamentelor la sală.”

O zi din viaţa prezentatoarei:

„Fiecare zi este diferită. Uneori am filmări, shooting-uri, întâlniri pentru diferite colaborări, dar sunt și zile în care mă pot răsfața la maximum, respectiv la sală, saloanele de înfrumusețare, spa, plimbări prin parc cu cățeii. Îmi place să-mi petrec timpul liber în compania celor dragi.”

Planuri de viitor:

„Nu-mi fac planuri pentru că viața mă surprinde mereu plăcut. Nu vreau să schimb nimic, ci doar să mă pliez pe ceea ce-mi oferă ea. Am o viață așa cum mi-am dorit, mi-e frică să schimb direcția și energia pe care o eman în Univers. :)”

Lucruri neştiute despre Adelina:

„Nu se știe faptul că sunt o fire extrem de miloasă și mă impresionează orice bătrân sau copil neajutorat. Mă doare faptul că unii oameni nu au ce mânca și nici motive să zâmbească. Încerc pe cât posibil să-i ajut cu tot ce pot…”

Sursa foto: eva.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed