Home Stiri Adelina Pestrițu o vrea înapoi. Iată despre cine a spus acest lucru!

Adelina Pestrițu o vrea înapoi. Iată despre cine a spus acest lucru!

autor Buinoschi Andreea
181 vizualizari

Adelina Pestrițu este una dintre persoanele din mediul online care le arată fanilor lor tot ceea ce se întâmplă cu ele. Nici de data aceasta nu a făcut o excepție și le-a împărtășit celor care o admiră ce părere are despre noua mașină.

De curând, Adelina s-a fotografiat într-o mașină Smart și nu s-a temut să recunoască faptul că nu este pe placul său deloc. Obișnuită cu mașinile mari, spațioase și care să îi permită să își ia toate bagajele după ea, aceasta a spus ca mașina Smart nu este pentru ea. „Când vă spun că eu nu sunt de Smart!”, le-a spus Pestrița fanilor săi, în timp ce le arăta tot haosul pe care îl crease în mașină.

În urmă cu câteva săptămâni, Adelina a trebuit să se acomodeze cu o altă schimbare. Aceasta și-a anunțat fanii că se mută la casă nouă. „Plănuiam de multa vreme să facem acest pas, însă nu am reușit să ne organizăm până acum. Atât de nepregătiți am fost, încât nici vechea locuință n-am reușit să o punem pe site-urile de specialitate spre vânzare, dar norocul ne-a bătut la ușă. În persoană. Și a fost și al naibii de decis. Astfel am fost «obligați», practic, s-o luam din loc, cum se spune, și să ne căutăm o nouă locuință. De data aceasta, o casă pe pământ, așa cum visam. O casă pentru o familie mai mare decât formula actuala, poate…”, a declarat aceasta.

Adelina a mai recunoscut și faptul că a ales casa într-un timp record. Pentru a se decide, aceasta a avut nevoie de aproximativ trei ore. „Și nu degeaba cred eu în energia oamenilor și a locurilor. În două ore și jumătate am găsit casa pe care ne-o doream. Care le are pe toate. Din perspectiva noastră, evident. Și cum femeile întotdeauna au o altă viziune despre cum le-ar plăcea lor să trăiască și să arate căminul familiei, chiar dacă era «full options», evident că nici eu n-am făcut excepție de la regula și am intervenit cu «mici modificări». Atât de «mici», încăt am decalat mutatul nostru cu aproape două luni. Așa sunt femeile, nu vă mirați. N-o sa ne înțelegeți niciodată :))) #joke”, a continuat bruneta…

Sursa

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies