Home Stiri Adelina Pestrițu, prima reacție, după ce fanii au spus că este gravidă

Adelina Pestrițu, prima reacție, după ce fanii au spus că este gravidă

autor Mirela
339 views 2 minute timp de citit
  • Adelina Pestrițu a făcut o glumă, ieri, în mediul online, dar pe care fanii au luat-o foarte în serios.
  • Story-ul a fost postat și, în doar câteva minute, fanii acesteia au copleșit-o cu mesaje de felicitari.
  • Adelina a reacționat imediat, spunând că totul a fost doar o farsă.

Adelina Pestrițu a făcut o glumă, ieri, în mediul online, dar pe care fanii au luat-o foarte în serios. Aceasta a făcut un Instastory, cu ajutorul unui filtru, al cărui rezultat era că aceasta este însărcinată. Story-ul a fost postat și, în doar câteva minute, fanii acesteia au copleșit-o cu mesaje de felicitari.

Văzând că lumea ia în serios acea glumă, Adelina a reacționat imediat, spunând că totul a fost doar o farsă și i-a sfătuit pe oameni să fie extrem de atenți în ceea ce privește lucrurile pe care le cred din mediul online.

Adelina Pestrițu le-a dat un sfat important fanilor ei

„Dacă nu știți cum să vă umpleți inbox-ul de mesaje în circa cinci minute, folosiți filtrul ăla și s-a umplut inbox-ul! Măi, faceți diferența între un filtru și o veste cum că mai vine un copil! Așa dădeam eu vestea, așa mă știți voi pe mine, ca eu să dau o așa veste importantă printr-un story plictisit, așa, uitându-mă la telefon?

Nu, prieteni! Dacă voi fi din nou însărcinată, cu siguranță, o să fac o mega postare în cinstea veștii minunate ”, a spus Adelina pe contul ei de Instagram.

Fosta prezentatoare a apelat la ajutor specialiștilor

Deși are o viață pe care mulți și-o doresc și Adelina poate avea absolut tot ceea ce vrea, aceasta s-a confruntat cu unele probleme destul de serioase. Soția lui Virgil a mărturisit faptul că a trecut prin stări extrem de neplăcute, dar a reușit, în cele din urmă, să scape de ele.

Adelina Pestrițu a declarat faptul că a reușit acest lucru prin intermediul specialiștilor, al cărților de dezvoltare personală, dar și prin intermediul altor tehnici la care a apelat. Aceasta nu s-a sfiit să recunoască probleme pe care le are, motiv pentru care le-a spus și fanilor ei ce trebuie să facă, menționând că cel mai important pas este să se confeseze celor din jur, în care au încredere.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies