Home Stiri Adelina Pestritu a primit o lectie de viata de la un baiat. Ce a schimbat bruneta?

Adelina Pestritu a primit o lectie de viata de la un baiat. Ce a schimbat bruneta?

autor Elena Yvette
330 vizualizari

Adelina Pestriţu este una dintre cele mai invidiate femei din România.

Adelina Pestritu a primit o lectie de viata de la un baiat. Ce a schimbat bruneta

Este o femeie foarte frumoasă şi se pricepe şi în afaceri. Ceea ce nu ştie foarte multă lume este că Adelina Pestriţu este o persoană foarte miloasă şi face foarte multe acte de caritate pentru cei aflaţi în nevoie. Adelina Pestriţu a declarat că a primit o lecţie foarte importantă de la un băiat care a fost încercat de viaţă.

„Cel mai frumos dar pe care l-am primit de la Dumnezeu este mila cu care am grijă de cei din jurul meu. Asta o pot traduce prin acţiunile prin care eu le-am pus în aplicare şi în urmă cu ceva timp, atunci când am putut oferi ajutorul unor oameni care aveau nevoie de acel ajutor. Iată că Dumnezeu mi-a trimis mie un băiat… este Răzvan Iordache, un băiat din Câmpina care şi-a petrecut cei 22 de ani în scaunul cu rotile. A avut un accident de la gât în jos. Am iniţiat o campanie de strângere a fondurilor pe care Răzvan le-a folosit în Thailanda, acolo unde medicii i-au montat un dispozitiv care i-au stimulat nervii în picioare, iar acum învaţă să meargă din nou.
Este un băiat atât de pozitiv şi mi-a dat o lecţie importantă de viaţă. Mi-am dat seama că noi nu avem probleme, suntem nişte oameni norocoşi şi binecuvântaţi de Dumnezeu.
Dacă Dumnezeu mi-a dat o unealtă, faptul că sunt o persoană cunoscută, mă bucură, pentru că astfel pot ajuta mulţi oameni”, a declarat Adelina Pestriţu…

Adelina Pestritu a primit o lectie de viata de la un baiat. Ce a schimbat bruneta 1

Adelina Pestriţu a mai declarat în nenumărate rânduri că are grijă şi de familia sa şi că sunt persoane în viaţa ei care efectiv depind de sprijinul moral şi financiar al acesteia.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies