HomeStiri Mondene Adelina Pestrițu reacționează, după ce a primit mai multe comentarii negative în mediul online

Adelina Pestrițu reacționează, după ce a primit mai multe comentarii negative în mediul online

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 981 views
Adelina Pestrițu reacționează, după ce a primit mai multe comentarii negative în mediul online in Stiri Mondene

Adelina Pestrițu a stârnit un val de critici în mediul online, după ce și-a împodobit bradul cu negru și a ales să pună în el ornamente în formă de pasăre. Unii internauți nu au fost atenți la forma ornamentelor și le-au confundat cu ciorile, lucru ce a făcut-o pe Adelina să reacționeze.

Adelina Pestrițu reacționează, după ce a primit mai multe comentarii negative în mediul online in Stiri Mondene„Apropo! La anul, o să pun în bradul de Crăciun fix niște ciori, pentru că-mi place viziunea voastră. Printre altele, să știți că ciorile mai stau și în brad în timpul lor liber. Așadar, n-ar fi fost chiar într-un loc nepotrivit. Nu fiți Grinch și concentrați-vă să primiți și voi ceva sub brad anul ăsta! Crăciun fericit și mulțumesc pentru atenția bradului de Crăciun! Este absolut minunat când cineva îți observă alegerile. «Ai lăv iu ol»”, a scris Adelina Pestrițu în mediul online.

Adelina Pestrițu reacționează, după ce a primit mai multe comentarii negative în mediul online in Stiri Mondene„Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață, după ce m-am consultat și cu Virgil. Știu că, într-o lume în care rețelele sociale au devenit spațiul comun unde găsim de la tips-uri, lifestyle, fashion, până la momente personale sau care ar trebui să rămână personale, intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă.

Adelina Pestrițu reacționează, după ce a primit mai multe comentarii negative în mediul online in Stiri MondeneÎncă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală, după ce s-a întâmplat, deja, într-o oarecare măsură, atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar, până atunci, o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie, pe care, într-o bună zi, îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed