HomeStiri Adelina Pestrițu reacționează, după ce a primit mai multe comentarii negative în mediul online

Adelina Pestrițu reacționează, după ce a primit mai multe comentarii negative în mediul online

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 726 views 2 minute timp de citit

Adelina Pestrițu a stârnit un val de critici în mediul online, după ce și-a împodobit bradul cu negru și a ales să pună în el ornamente în formă de pasăre. Unii internauți nu au fost atenți la forma ornamentelor și le-au confundat cu ciorile, lucru ce a făcut-o pe Adelina să reacționeze.

„Apropo! La anul, o să pun în bradul de Crăciun fix niște ciori, pentru că-mi place viziunea voastră. Printre altele, să știți că ciorile mai stau și în brad în timpul lor liber. Așadar, n-ar fi fost chiar într-un loc nepotrivit. Nu fiți Grinch și concentrați-vă să primiți și voi ceva sub brad anul ăsta! Crăciun fericit și mulțumesc pentru atenția bradului de Crăciun! Este absolut minunat când cineva îți observă alegerile. «Ai lăv iu ol»”, a scris Adelina Pestrițu în mediul online.

„Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață, după ce m-am consultat și cu Virgil. Știu că, într-o lume în care rețelele sociale au devenit spațiul comun unde găsim de la tips-uri, lifestyle, fashion, până la momente personale sau care ar trebui să rămână personale, intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă.

Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală, după ce s-a întâmplat, deja, într-o oarecare măsură, atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar, până atunci, o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie, pe care, într-o bună zi, îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..