Home Stiri Adelina Pestrițu s-a căsătorit. Iată ce nume va purta de acum înainte!

Adelina Pestrițu s-a căsătorit. Iată ce nume va purta de acum înainte!

autor Negriu Elena
19 vizualizari

Adelina Pestrițu și Virgil Şteblea s-au căsătorit civil pe data de 3 iulie, după-amiaza, în cadrul unei ceremonii private, la primăria Sectorului 1. Cei doi sunt foarte fericiți că și-au oficializat relația.

Frumoasa brunetă s-a prezentat îmbrăcată într-o rochie galbenă decoltată care i-a pus în evidență silueta subțire și formele voluptuoase, iar sandalele pe care le-a purtat au fost nude. Buchetul a fost format din flori albe și galbene, asortându-se în acest mod rochiei.

Evenimentul a fost foarte restrâns și discret. Cei doi și-au unit destinele doar în prezența nașilor de cununie, urmând ca petrecerea cea mare, la care vor fi invitați toți prietenii celor doi, să aibă loc pe data de 20 iulie, atunci când se va desfășura cununia religioasă.

Cu toate că în acte a preluat și numele de familie al soțului, Adelina a precizat pe blogul său care va fi numele sub care va fi cunoscută pe viitor, deși s-a căsătorit.

„Vă anunţ cu drag că numele meu public va rămâne acelaşi, Adelina Ioana Pestriţu, deşi în acte am preluat şi numele soţului meu, Şteblea (Pestriţu Şteblea Adelina Ioana). Această preluare de nume a fost făcută pentru a purta acelaşi nume de familie şi cu fetiţa noastră, iar dacă vom fi nevoiți să călătorim peste hotare, sa fie mai ușoară treaba birocratică, dar, evident, şi din iubire pentru soţul meu. (…)

Acum că suntem într-adevăr soț şi soţie, nu ne rămâne decât să aşteptăm emoționați evenimentul din 20 iulie unde am pregătit o mulțime de surprize pentru invitaţii noştri. ♥​”, a scris Adelina Pestriţu, dorind să lămurească problema numelui sub care va apărea în mass-media…

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează un cuplu de circa doi ani, iar anul trecut, pe data de 3 august, bruneta a adus pe lume o fetiță ce a primit numele Zenaida-Maria. Pe 10 noiembrie 2018, micuța a fost botezată.

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!