Adelina Pestrițu s-a întors pe Instagram. Aceasta trage un semnal de alarmă: „Am primit o lecție importantă”

Share

Adelina Pestrițu s-a întors, în cele din urmă, acasă. Vedeta a revenit lângă soțul și fetița ei și se bucură la maximum de aceste momente. Fanii se bucură și ei, iar Adelina le-a dat mai multe detalii despre clipele grele prin care a trecut.

„Ce a fost greu a trecut si iata-ma din noua aici, cu voi. Ma simt de parca astazi incepe o noua etapa din viata mea. Am povestit despre fiecare clipa din aceasta experienta intr un articol pe blogul meu.

Am primit o lectie importanta despre necunoscut, umanitate, izolare si dor. Nu a fost usor, dar sunt recunoscatoare pentru ce am invatat. Haideti pe blog sa aflati toata povestea!”, a scris Adelina pe contul său de Instagram.

În jurnalul său de izolare, soția lui Virgil a scris care a fost cel mai mare regret al său. Aceasta nu a putut să o serbeze pe fiica sa, pe care o cheamă și Maria.

„Ma dau cu crema pe fata si o prietena imi scrie ca maine e Sfanta Maria. Dintr-odata, ochii mi se umplu de lacrimi. Uitasem… sau poate mintea mea a vrut sa uite, ca sa nu-mi mai dea inca un motiv de tristete. Maine este ziua ei, a micutei noastre. Mami, izolata si infectata cu Covid-19, tati, negativ, dar izolat si el. Mi se pune un nod in gat. E doar cu bunicii de ziua ei, izolati in formula de trei. Sun repede si ii comand un tort si multe baloane. Nu pot sa nu fiu langa ea macar cu o atentie. Regret ca n-o pot strange in brate, dar nu e vina nimanui ca suntem in aceasta situatie. Vor veni si zile mai bune si ii promit telepatic ca vom recupera!

Virgil nu vrea sa dezvolte subiectul prea mult. Stie cat de greu ne este amandurora si nu vrea sa ma faca sa ma gandesc la asta mai mult decat este cazul. O sun cu Facetime si alearga prin toata casa de bucurie. Ia telefonul si il pupa de mai multe ori. Ma pot declara pierduta. Dupa cateva ore, ma asez in pat si caut un film. Observ ca respir din ce in ce mai greu si inima imi bate tare. Caut numarul doctorului care m-a avut in grija si il las la ultimul apelat, in caz de orice, sa il am la indemana. Ma sperie putin sa raman fara aer, dar sper ca e doar ceva de moment”, a scris Adelina pe blogul său…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news