HomeStiri Mondene Adelina Pestrițu, schimb acid de replici cu fanii săi: „Sictir”

Adelina Pestrițu, schimb acid de replici cu fanii săi: „Sictir”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/03/Adelina-Pestritu-schimb-acid-de-replici-cu-fanii-sai-„Sictir-3.jpg

Adelina Pestrițu a stârnit un nou val de reacții negative în mediul online, după ce s-a afișat într-o ținută roz la care a asortat o bască de aceeași culoare, cu inscripția „sictir”.

Comentariile primite pe rețelele sociale nu au fost unele deloc plăcute și toate au început după ce un internaut a întrebat-o pe Adelina „Ce înseamnă basca aia??”. Atunci, fosta soție a lui Liviu Vârciu a spus: „Înseamnă «Sictir»”.

Adelina Pestrițu, schimb acid de replici cu fanii săi „Sictir” in Stiri Mondene

După acest schimb de replici, comentariile negative au început să curgă, iar Adelina a devenit ținta criticilor din mediul online. Ținuta Adelinei nu a fost văzută cu ochi buni de către ceilalți oameni, aceștia ironizând piesele vestimentare.

Adelina este obișnuită cu astfel de reacții, deoarece, în urmă cu ceva timp, Iulia Albu a criticat-o dur pentru felul în care se îmbracă, iar influencerul a reacționat imediat.

Adelina Pestrițu, schimb acid de replici cu fanii săi „Sictir” in Stiri Mondene

„După cum mă știi, eu primesc și apreciez critica constructivă pe care oamenii o fac. Însă tu nu poți face asta. Pe de altă parte, sunt puțin mai liniștită că totuși cineva te plătește să îți etalezi frustrările pentru că nu mai ești nevoită să mă suni pe mine să te împrumut cu bani. E o minune că nu te-ai potolit când ți-ai luat palmele în culise (nu de la mine), dar nu spun mai multe. (…) Ești atât de punctuală și prețioasă, încât și ceasurile dispar în prezența ta.

Adelina Pestrițu, schimb acid de replici cu fanii săi „Sictir” in Stiri Mondene

Mare minune și asta. Doamna care plimbă găina prin platourile televiziunilor s-a simțit nițel deranjată. Deranjată de faptul că am «îndrăznit» să o caracterizez ca fiind răutăcioasă și totodată de consultanța oferită în mod absolut gratuit vizavi de trucurile pe care să le folosească atunci când face poze. Pentru că așa fac influencerii pe care tu îi «detești», a declarat aceasta în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed