Home Stiri Adelina Pestriţu și Liviu Vârciu vor un copil împreună

Adelina Pestriţu și Liviu Vârciu vor un copil împreună

autor Elena Yvette
937 vizualizari

După ce au arătat că încă se mai iubesc, Adelina Pestriţu a declarat că dorește un copil cu fostul ei soț Liviu Vârciu.

Adelina Pestriţu Liviu Vârciu

În cadrul emisiunii Wowbiz, Liviu Vârciu a mărturisit că nu poate trăi cu gândul că pe Adelina au atins-o și alți bărbați.

„Sunt extrem de orgolios, extrem de gelos si nu pot trece peste gândul că mi-a ţinut altcineva în braţe femeia. Ştiu că că nu pot trăi cu gândul că a atins-o cineva. Totuşi, dacă vine sfârşitul lumii, sunt la uşa Adelinei să mai fac o dată dargoste cu ea.” a spus Liviu.

Adelina nu s-a lăsat mai prejos și a spus: „Liviu a fost dragostea vieţii mele. De fapt, el este şi va rămâne dragostea vieţii mele”.

”Noi suntem acolo de unde am plecat şi avem aceleaşi trăiri. Primul pas a fost făcut aseară şi am atins nişte puncte sensibile. A contat şi faptul că am fost într-o emisiune tv şi am fost puţin mai ponderaţi şi mai calmi, pentru că eram în public. Cred că ne-a ajutat, de acum depinde doar de noi. Vom vedea dacă se va întâmpla ceva mai mult” a mai spus prezentatoarea Kanal D.

[articol „Adelina Pestriţu”]

În cadrul emisiunii Drept la țintă, Adelina a spus că ar dori să aibă un copil cu Liviu Vârciu: „M-aş bucura foarte tare să avem împreună un copil”.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies