Home Stiri Mondene Adelina Pestrițu, succes internațional. La ce premiu important este nominalizată

Adelina Pestrițu, succes internațional. La ce premiu important este nominalizată

autor Negriu Elena
1,7K views

Succesul Adelinei Pestrițu a depășit plaiurile mioritice. Frumoasa brunetă este nominalizată alături de încă șapte personalități din online-ul românesc la premiile internaționale E! People’s Choice Awards 2019 din SUA.

Antreprenoare și influencer în mediul online, Adelina Pestrițu are, în total, o comunitate de circa trei milioane de abonați pe canalele sale de socializare.

Vedeta este nominalizată la categoria Romanian Pop Culture Influencer of 2019, categorie ce a fost introdusă tocmai în acest an.

Premiile E! People’s Choice Awards vizează personalități din toată lumea care se remarcă în filme, televiziune, muzică și pop culture.

Gala de decernare a acestor premii va avea loc pe data de 10 noiembrie 2019, în Los Angeles.

Printre personalitățile importante la nivelul internațional nominalizate la aceste premii prestigioase din acest an sunt Ed Sheeran, Ariana Grande, Camila Cabello, Shawn Mendes, Miley Cyrus.

„Social media mi-a schimbat viața. De fapt, dacă stau să mă gândesc, este o mare parte din viața mea.

Am creat canalele mele de socializare acum aproape zece ani, pe când foarte puțini din țara noastră știau cât de puternice sunt ca impact și, mai ales, câtă muncă și dedicare implică ele.

Eu am învățat pe parcurs experimentând, postând mereu, exprimându-mi opiniile și preferințele, jucându-mă, permițând ca ochiul online-ului să pătrundă în cele mai importante aspecte ale vieții mele.  

Este greu să creezi o comunitate online ți este o permanentă preocupare să o menții cu postări interesante și autentice.

Este un job full time pentru mine, oră de oră din viața mea sunt pregătită să comunic cu lumea pe canalele mele.

Mi se pare esențial să o fac și, de cele mai multe ori, aici trăiesc, alături de cei care-mi sunt alături pe Instagram, Facebook sau pe site-urile mele.

Ei mă văd așa cum sunt eu, machiată, nemachiată, în rochii de gală sau în haine de casă, în zile bune sau în zile rele, în situații fericite sau în perioade dramatice.

Mi se întâmplă des să realizez că alături de mine, la masă, acasă, la evenimente, prezentări, shooting-uri sau proiecte sunt eu împreună cu milioanele de oameni din online prin toate live-urile pe care le fac.

Pentru că le permit tuturor accesul la viața și universul meu cu bucurie și recunoștință”, a declarat Adelina Pestrițu…

Sursa: viva.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed