HomeStiri Mondene Adevărata metodă prin care a slăbit Oana Radu. Vedeta a dezvăluit secretul

Adevărata metodă prin care a slăbit Oana Radu. Vedeta a dezvăluit secretul

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Adevărata metodă prin care a slăbit Oana Radu. Vedeta a dezvăluit secretul in Stiri Mondene

Oana Radu s-a remarcat datorită unui concurs de talente încă din vremea în care avea multe kilograme în plus. Din acest motiv, schimbările prin care a trecut au fost mereu extrem de vizibile, iar vedeta a fost în permanență în atenția presei.

Chiar dacă s-a tot speculat faptul că Oana Radu a reușit să slăbească și să ajungă la această performanță datorită unei operații la stomac, se pare că lucrurile nu stau deloc așa, iar singurele schimbări făcute de vedetă au fost bazate pe un stil de viața sănătos.

Oana Radu și-a schimbat complet stilul de viață, a început să mănânce mult mai sănătos și să facă din ce în ce mai mult sport. Acest lucru a ajutat-o să ajungă la silueta dorită și din acest motiv a decis să vorbească despre cele cinci reguli de aur de care trebuie să ținem cont în momentul în care vrem să slăbim.

„Nu există cheet day”

„Este destul de greu în ziua de azi să slăbești și m-am gândit să vă dau astăzi cinci reguli pentru a slăbi. Știți deja că eu am slăbit foarte multe kilograme și, din păcate, mulți dintre voi nu cred că nu m-am operat. Când am început să țin dieta Ducan nu aveam multe cunoștințe despre slăbit, încercasem mai multe rețete care eșuaseră. Prima regulă și cea mai importantă dintre toate este că trebuie să ne schimbăm alimentația. Vă sfătuiesc să mergeți în magazine mai mari… pentru că veți găsi dulciuri pentru diabetici sau chiar și pentru oameni normali, dar fără zahăr… care te ajută și îți mai păcălesc ambiția, pentru că ai nevoie la un moment dat de un restart. Regula numărul doi, la fel de importantă ca prima: eu mănânc până în ora cinci… la ora cinci după-amiază este ultima mea masă. Este o regulă foarte importantă și am aplicat-o și în perioada de menținere, mâncând până în ora cinci m-a ajutat foarte mult să-mi mențin greutatea. Regula numărul trei: Nu există cheat day… ziua în care poți mânca orice se află doar în etapa în care tu ai ajuns la o greutate. Regula numărul patru: sportul are o foarte mare importanță. Dacă sunteți la fel de grăsuți cum am fost și eu, pielea voastră se va lăsa și veți ajunge în situația mea să trebuiască să vă operați brațele. Regula numărul cinci… nu se asociază niciodată carbohidrații cu proteinele”, a povestit Oana Radu…

Adevărata metodă prin care a slăbit Oana Radu. Vedeta a dezvăluit secretul2 in Stiri Mondene

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed