Adevarata sursa a banilor, gentilor de firmă si a luxului Monicai si Ramonei Gabor

Share

Monica Gabor este una dintre cele mai controversate persoane publice din România. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a stabilit în America, alături de iubitul său, Mr. Pink.

Adevarata sursa a banilor, gentilor de firmă si a luxului Monicai si Ramonei Gabor

Cariera sa de model a lansat-o în fața reflectoarelor, însă Monica a înțeles că nu va reuși să facă avere.

Astăzi, Monica este stabilă financiar, astfel că îşi ajută sora, pe Ramona Gabor. Învățând tainele unei afaceri de succes, Monica i-a devenit Ramonei un profesor într-ale afacerilor. Dorind să îşi ajute sora cât mai mult, Monica a susținut-o financiar pe Ramona. Aceasta i-a plătit numeroase cursuri, printre care cele de marketing și engleză.

Chiar dacă îşi dorește să progreseze, iar alături de cumnatul său, Mr. Pink, ar avea șanse mai mari, Ramona nu a răspuns afirmativ invitațiilor surorii sale de a se muta în America.

Stabilită în Dubai, Ramona Gabor și-a început cariera în afaceri. Sora Monicăi și-a încercat norocul printr-o serie de articole vestimentare pentru plajă…

Monica este atentă cu toți membrii familiei. Vedeta acorda atenție atât celeilalte surori, Alina, cât și nepotului său. Monica și-a petrecut vacanța în Dubai alături de nepotul și fiica sa din căsnicia cu Irinel Columbeanu.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news