HomeStiri Mondene Adevaratul motiv care a stat in spatele plecarii lui Andrei STOICA de la EXATLON. „Trebuie sa ma duc acasa. Imi pare rau”

Adevaratul motiv care a stat in spatele plecarii lui Andrei STOICA de la EXATLON. „Trebuie sa ma duc acasa. Imi pare rau”

autor Tudor Irina
Data publicării: Data actualizării: 731 views
adevaratul-motiv-care-a-stat-in-spatele-plecarii-lui-andrei-stoica-de-la-exatlon

Din păcate, a venit și rândul lui Andrei Stoica să părăsească Republica Dominicană și concursul Exatlon.

Adevaratul motiv care a stat in spatele plecarii lui Andrei STOICA de la EXATLON in Stiri Mondene

Andrei Stoica, din echipa Faimoșilor, a fost nevoit să se retragă din concursul care i-ar fi putut aduce marele premiu de 100.000 de euro. Luptătorul și-a luat rămas-bun de la colegii care i-au fost alături în ultimele săptămâni.

Prezentatorul Cosmin Cernat le-a dat vestea tristă celor din echipa Faimoșilor.

„Prima veste e că Andrei Stoica nu mai poate concura din cauza unor probleme de sănătate. El va veni să își ia rămas-bun de la ceilalți concurenți”, a spus Cosmin Cernat.

Stoica și-a încurajat colegii spunându-le că sunt cei mai buni și că se va uita cu plăcere la ei, din păcate, din fața televizorului.

„Trebuie să mă duc acasă. Îmi pare rău, vă respect pe fiecare dintre voi și abia aștept să ne vedem acasă! Sunteți mari!”, a spus Andrei Stoica, emoționat.

Adevaratul motiv care a stat in spatele plecarii lui Andrei STOICA de la EXATLON in Stiri Mondene

Ceea ce nu se știe este că Andrei Stoica de la Exatlon are un meci foarte important în toamna acestui an. Regimul de viață și cel alimentar i-ar putea afecta dramatic cariera de sportiv…

Soția lui Andrei a rupt tăcerea: „Andrei luptă la categoria grea, va avea și un meci important în toamnă și este cu adevărat o problemă pierderea de kilograme. Îmi fac griji pentru el”, declara soția lui Andrei la WOWbiz.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed