Home Stiri Adevărul despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Adevărul despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

autor Negriu Elena
367 vizualizari

Anamaria Prodan (48 de ani), care este agent FIFA și impresarul celor mai importați jucători de fotbal din România, și soțul său, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf (45 de ani), au fost de multe ori ținta bârfelor, iar zvonul că sunt la un pas să divorțeze a tot revenit în actualitate de-a lungul timpului.

De curând, Anamaria Prodan a făcut declarații cu privire la acest fapt, spulberând iluziile celor care o invidiază și doresc să o vadă despărțită de soțul său, afirmând că știrile conform cărora vor divorța nu sunt decât speculații nefondate, iar cei doi se înțeleg perfect:

„Eu cu soțul meu am o relație minunată și știu că acest lucru îi enervează pe mulți. E adevărat, o vreme am stat departe unul de celălalt, iar motivele le știe o țară întreagă. Un an și jumătate, mama a fost bolnavă și trebuia să îi fiu aproape, nu am putut să o părăsesc nici măcar o clipă! În plus, aveam băiatul la Școala Americană și era normal să rămân aici și nu să plec în Emirate! Nu era firesc ca noi să fim acolo, ca doi porumbei, și familia, în România! A fost un sacrificiu asumat, dar căsnicia nu a avut de suferit. Suntem împreună și ne bucurăm de relația noastră”.

Impresarul a oferit lămuriri și cu privire la faptul că reputația contează enorm într-o astfel de carieră și nu și-ar compromite statutul pretându-se la aventuri, deși a primit propuneri: „Sunt o femeie șarmantă și îngrozitor de deșteaptă și abilă! Dacă vreau ceva, nu-mi stau în cale o mie de bărbați. Am o forță fantastică de a convinge și de a face lucrurile să iasă așa cum vreau. 90% dintre bărbații din fotbal încearcă lucruri cu mine. În momentul în care amesteci meseria cu culcatul cu anumiți oameni, ești gata!”.

„S-a spus despre mine că am fost cu Ioan Neculaie, cu Cornel Penescu, cu Horia Sabo! Greșit! Nu aș fi putut să fac niciodată așa ceva și nu pentru că sunt măritată cu Reghe, ci, în situația mea, trebuie să ții cont de anumite principii în viață. Niciodată nu rezistam între toți bărbații din fotbal dacă eram prostituată!!! Nu puteam să ajung numărul 1 dacă făceam așa ceva”, a încheiat Anamaria Prodan…

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies