HomeStiri Mondene Adevărul despre fiul lui Florin Salam. Un apropiat a dezvăluit starea bolii băiatului

Adevărul despre fiul lui Florin Salam. Un apropiat a dezvăluit starea bolii băiatului

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/adevarul-despre-fiul-lui-florin-salam-un-apropiat-a-dezvaluit-starea-bolii-baiatului.jpg

Fiul lui Florin Salam a moștenit un virus periculos chiar de la cea care i-a dat viață. Un apropiat al artistului a explicat cum se simte băiatul.

adevarul-despre-fiul-lui-florin-salam-un-apropiat-a-dezvaluit-starea-bolii-baiatului

Toată lumea s-a îngrijorat după ce s-a zvonit că fiul lui Florin Salam suferă de aceeași boală ca și mama sa, Fănica. Aceasta s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani, din cauza unui cancer agresiv care a răpus-o în doar câteva luni, în ciuda eforturilor familiei de a o duce la tratament.

Se pare că în acest moment, fiul lui Florin Salam se află în afara oricărui pericol, după ce a urmat un tratament costisitor și îndelungat, care s-a întins pe o perioadă de șase-șapte ani. Un apropiat al artistului, Gheorghiu Puiu, a decis să vorbească despre boala copilului și a povestit cum îi erau aduse pastile din străinătate pentru a îl vindeca, pentru că la noi în țară nu se găseau.

„Băiatul lui Florin e ok. Într-adevăr, a fost sesizată prezența acestui virus de la mama sa. În urma tratamentelor foarte costisitoare şi a faptului că medicii de aici s-au implicat foarte mult – nu pentru faptul că era fiul lui Florin Salam, nici nu ştiau. Băiatul e ok, nu are nimic, nu e condamnat să ţină un regim. El are grijă de sănătatea lui. La propunerea unei persoane, s-au făcut aceste analize când s-a aflat de boala soţiei lui Florin Salam. Toţi membrii familiei au făcut aceste analize, şi Betty şi Florin Salam…

Am înţeles că mai mult la băieţi se extinde de la mamă. (…) Medicii au spus că nu. Dar afecţiunea pe care el o are nu mai există acum. Tratamentul a durat vreo şase-şapte ani. Făcea un tratament – anumite medicamente foarte scumpe au fost aduse din străinătate, pentru că la noi nu se găseau”, a povestit Puiu Gheorghiu la Antena Stars.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed