HomeStiri Mondene Adevărul despre Paula Rad, prima semifinalistă de la Românii au talent. S-a mai înscris de două ori la preselecții

Adevărul despre Paula Rad, prima semifinalistă de la Românii au talent. S-a mai înscris de două ori la preselecții

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 796 views
adevarul-despre-paula-rad-prima-semifinalista-de-la-romanii-au-talent-s-mai-inscris-de-doua-ori-la-preselectii in Stiri Mondene

Paula Rad a reușit să impresioneze publicul de la Românii au talent, Andra apăsând golden buzz-ul pentru ea. Astfel, aceasta este prima dintre concurenții acestui sezon care ajung în semifinală.

adevarul-despre-paula-rad-prima-semifinalista-de-la-romanii-au-talent-s-mai-inscris-de-doua-ori-la-preselectii

Paula Rad a impresionat vineri seară publicul și juriul cu vocea ei. Ea a primit primul golden buzz din acest sezon, dar tânăra a mărturisit că s-a mai înscris de două ori în competiție.

„Am mai fost de două ori, cred că greșeala mea a fost că am mers și am cântat muzică ușoară, nu operă. Eu m-am specializat pe operă. A treia dată a fost cu noroc”, a povestit Paula Rad, într-un interviu pentru graiulsalajului.ro.

În vârstă de 28 de ani, a studiat Conservatorul, dar lucrează ca femeie de serviciu pentru o firmă de curățenie din Cluj, cu toate că a încercat să își caute alt loc de muncă.

„Am încercat să lucrez în multe domenii. Am mers la interviuri ca bonă, pentru că îmi plac mult copiii, dar nu știu de ce, nimeni nu m-a angajat. Am ajuns în cele din urmă la această firmă de curățenie din Cluj. Lucrez ca femeie de serviciu pentru că aici am putut să mă angajez, trebuia să fac ceva să câștig un ban. Dar nu am abandonat niciodată gândul că odată voi avea succes în muzică”, a povestit Paula.

După participarea la Românii au talent s-a convins de talentul său, iar acum tânăra vrea să se dedice în totalitate muzicii, pentru că simte că are o șansă. „Voi mai munci încă o săptămână la firma de curățenie. Apoi mă voi dedica cu totul muzicii. Voi investi tot ce am în vocea mea și mă voi specializa”, a mai precizat Paula Rad…

Dacă va ajunge în finală, prima semifinalistă a acestui sezon promite un moment de excepție. „Trebuie să fiu votată ca să merg mai departe, dar promit două momente pline de emoție și în semifinale, și, dacă merg mai departe, și în finală”, a concluzionat Paula.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed