HomeStiri Mondene Adevarul despre sarcina Andreei Mantea a iesit la iveală. Este sau nu Cristi Mitrea tatal copilului?

Adevarul despre sarcina Andreei Mantea a iesit la iveală. Este sau nu Cristi Mitrea tatal copilului?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/02/Adevarul-despre-sarcina-Andreei-Mantea-a-iesit-la-iveală.jpg

Cristi Mitrea a declarat în nenumărate rânduri că nu vrea să își vadă copilul. Motivul este acela că Andreea l-ar fi mințit de multe ori că nu el este tatăl copilului ei.

Adevarul-despre-sarcina-Andreei-Mantea-a-iesit-la-iveală in Stiri Mondene

În urmă cu doi ani, Andreea Mantea declara că este extrem de îndrăgostită și că va face pasul cel mare alături de lupătorul Cristi Mitrea, cu care s-a cunoscut în cadrul unei emisiuni.
Cei doi s-au despărțit în perioada când Andreea era însărcinată și, de când s-a născut micuțul David, Mitrea nu l-a văzut decât în fotografiile din ziare. Sportivul susține că are un motiv întemeiat.

Cu toate că pe timpul sarcinii Andreea Mantea părea dispusă să facă orice sacrificiu și compromisuri pentru ca ea și Cristi Mitrea să formeze o familie fericită pentru fiul lor, între timp lucrurile s-au schimbat radical între cei doi.
Persoane din anturajul Andreei, dar și din anturajul lui Cristi i-au reproșat acestuia că atitudinea lui nu este una corectă și că nu este just să fie atât de dezinteresat față de propriul copil, micuțul neavând nicio vină în cele întâmplate.

Mitrea le-a motivat apropiaților că fosta logodnică l-a asigurat că David nu este copilul lui, iar el a luat-o ca atare.
Mai mult, ar fi menționat că el nu i-a specificat Andreei că își dorește un urmaș, ci că a fost pus în fața faptului împlinit. Mitrea consideră că un copil trebuie programat, după ce părinții și-au făcut planuri împreună, după o perioadă de relație, nu așa spontan.

in Stiri Mondene

Andreea nu vrea să depindă de el

Deși Andreea a afirmat mereu că David este fiul lui Cristian Mitrea, motivul pentru care a lăsat să se înțeleagă altceva în anumite momente are la bază un alt adevăr. Din dorința de a nu depinde din punct de vedere legal de tatăl fiului ei, mai precis, nefiind căsătoriți, ar fi avut nevoie mereu de procură sau alte acte pentru a putea pleca cu fiul ei în vacanțe în afara țării, Andreea nu l-a lăsat pe luptător să-și recunoască fiul în acte…

Bruneta nu i-a interzis sportivului să vină să-l vadă pe micuț, însă a trăit oarecum cu teama că acesta va face un test ADN, în urma căruia ar fi fost obligată să-l lase să-și recunoască oficial fiul și să împartă custodia.

 

Sursa: decititazi.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed