HomeStiri Mondene Adi Despot prima declaratie dupa tragedia de la Colectiv: „Sunt un om norocos”

Adi Despot prima declaratie dupa tragedia de la Colectiv: „Sunt un om norocos”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Adi-Despot in Stiri Mondene

Adrian Despot, solistul trupei “Vita de Vie” a facut prima declaratie despre tragedia petrecuta in clubul Colectiv.

Adi Despot

Printre cei care au iesit primii din club s-a numarat Adi Despot, componentul trupei “Vita de Vie”. Artistul se afla in club pentru a participa la lansarea albumului prietenilor lui, cu care avea o relatie extrem de apropiata.

Adi Despot a fost prezent la Sibiu, unde le-a vorbit studentilor de la Universitatea ”Lucian Blaga” despre succes si viata, dar si despre seara de vineri: „Am uitat sa-i multumesc sotiei mele pentru ca este aici, cu mine. Inseamna foarte mult pentru mine. Asta va spuneam, ca am nevoie in momentul de fata de prieteni, de familie si am nevoie de… am nevoie de oameni care empatizeaza cu mine, de oameni care sufera impreuna cu mine si de oameni care vor sa schimbe lucrurile.

Adrian Despot

Trebuie sa mai spun ca vizavi de lipsa mea de declaratii in spatiul public, pentru evenimentul de la Colectiv, se datoreaza, nu stiu, unui fapt simplu, daca vreti. Mi-am facut datoria civica, am fost la Politie, am fost audiat si am depus marturia mea. Si, din punctul meu de vedere, tot ce tine de sptiul public si de declaratiile mele pentru acel eveniment s-a incheiat acolo. Exista, bineinteles, intrebarea OK, partea civica ti-ai facut-o? Dar partea morala? Partea morala… Asta-i o intrebare care vine din presa.

Partea morala, fata de oameni nu trebuie sa ti-o faci? Ei vor sa afle ce-a fost acolo. Si… asta ma face sa zambesc putin amar, pentru ca mi se pare foarte neportivit ca presa, mass-media sa foloseasca cuvantul «morala». Am impresia ca este un termen care a disparut de ceva vreme din acest domeniu.”

Artistul trupei „Viata de Vie” a marturisit ca este o persoana norocoasa pentru ca a scapat cu viata: „Sunt un om norocos, nu sunt cu nimic mai bun decat voi. Am fost norocos sa fac ceea ce-mi place. Nu simt ca muncesc si nu m-am apucat de muzica pentru bani. Adevaratul succes e acela pe care ti-l clădeşti tu cu tine, prin forte proprii si chiar cu esecuri. E important sa va intrebati daca va doriti cu adevat succesul. Trebuie sa aveti o balanta cat mai egala in tot ceea ce faceti in viata.”

Adrian Despot discurs despre tragedia de la Colectiv

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed