Adi Sina si Anca Serea trec la nivelul urmator. Mai fac un copil?

Share

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc pregăteşte o mare surpriză pentru cei care-i iubesc şi îi apreciază.
Adi Sina si Anca Serea trec la nivelul urmator. Mai fac un copil
Adi Sînă şi frumoasa lui soţie, Anca Serea, au propriul reality show. Având în vedere că au casa plină cu copii, familia Serea-Sînă s-a hotărât să împărtăşească cu fanii câteva dintre momentele frumoase care se întâmplă zilnic în familia lor.

Adi şi Anca cresc împreună cinci copii minunaţi, dar nu spun „nu” unui al şaselea. Însă, până atunci, marea surpriză este acest proiect nou, acest reality show care deocamdată este doar la nivel online. Cei doi nu se gândesc dacă să îl aducă şi la televizor, chiar dacă este o idee amuzantă şi cu siguranţă ar scoate bani frumoşi din acest concept.

„Da, da. Facem câştig şi mai căutăm actori secundari. Glumesc. Reality show-ul deja se întâmplă în online. Este totul foarte firesc şi nimic ostentativ. Eu filmez, eu montez”, a declarat Adrian Sînă.

„Nu-ţi imagina că ne trezim de dimineaţă şi ne îmbrăcăm într-un anumit fel şi gata acum filmăm”, a completat Anca, care a spus că totul decurge foarte natural.

Adi Sina si Anca Serea trec la nivelul urmator. Mai fac un copil (3)

Chiar dacă proiectul este la început, cei doi soţi au dezvăluit că investesc multe resurse, mai ales de ordin financiar.

„El e cu regia, cu sunetul, cu montajul, dar tot din cauza lui bugetul familiei s-a deteriorat. Asta datorită faptului că Adrian are 360 de camere şi mii de alte chestii. Ştiu că aşa trebuie, dar eu sunt cu economiile”, a declarat Anca Serea.

Adrian a încercat să se apere spunând că dacă tot s-au apucat să facă un lucru, îşi doreşte să îl facă bine:

„Aşa este, dar eu ţin la calitate. Întotdeauna. Indiferent în ce domeniu. Chiar vreau ca imaginea pe care o livrăm să fie o imagine corectă cumva. Nu vreau nici să fie cea mai super, dar trebuie să fie ok.”

Întrebaţi dacă se gândesc să facă ceva mai spectaculos, adică să apară la televizor, Anca a spus că nu ar face asta, de dragul copiilor…

Adi Sina si Anca Serea trec la nivelul urmator. Mai fac un copil (2)

Nu ne-am gândit la ceva mai complex pentru că sincer ar fi foarte greu să fim tot timpul cu două-trei camere şi cu persoane străine. Nu pentru noi, ci mai degrabă pentru copii. În plus, nu cred că ar fi corect pentru ei şi, mai ales, sănătos. Din această cauză nu vom face un reality show”, a încheiat Anca Serea.

 

Sursa: libertatea.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news