Adrian Cristea joaca la doua porti


464

In timp ce Bianca Dragusanu comenta de Tania Budi la Cancan TV, Adrian Cristea trimitea mesaje de dragoste ambelor.

„Tania, nu-mi trimite vorbe prin interlopi care să mă ameninţe. Pune mâna pe telefon şi sună-mă tu. Unele lucruri nu se pot dovedi. Sunt conştientă că această doamnă ar putea zice că eu am fabricat aceste mesaje. Doar un om bolnav poate să facă asta. M-am dus la poliţie, mi-a fost frică după ce am primit aceste mesaje. Mi-a zis că el e prietenul Taniei”, a declarat Bianca.

„Aseară, în timpul emisiunii, Adi, fostul meu iubit, pe care nu-l revendic, mi-a dat mesaje. Mi-a dat şi acum 10 minute. L-am anunţat că vin la emisiune. Mi-a scris că sunt singura femeie pe care el o iubeşte. Eu i-am spus că vreau să încetez cu toate afirmaţiile astea şi el mi-a zis că nu are nicio relaţie cu nimeni şi a încercat să mă împace”, a mai spus aceasta.

[articol Tania Budi]

„Simt că am fost trădată, că îmi explodează telefonul şi îmi vine să-l arunc. Sunt un om sensibil care a încercat cu un alt om să construiască ceva frumos. Nu ştiu dacă îl mai iubesc. Nu vreau să pozez în „Drama Queen”. Nu sunt o victimă. Aseară nu am plâns, am râs de această dragoste pură. Am râs pentru că ştiu că această poveste a fost construită de un an de zile”.

Citește și:  Cum pot crește șansele de a câștiga la loto?
loading...