Home ARTICOLE SLIDER Adrian Cristea: „Victor o controleaza non-stop pe Bianca”

Adrian Cristea: „Victor o controleaza non-stop pe Bianca”

autor Elena Yvette
120 vizualizari

Adrian Cristea sustine ca Bianca Dragusanu inca il iubeste si ca roscata nu e fericita in relatia pe care o are cu Victor Slav.

Adrian Cristea: "Victor o controleaza non-stop pe Bianca"

„E controlata la sange. Primul lucru pe care il face e sa ii ia telefoanele si le controleaza. O critica mereu, indiferent de ce face. M-a sunat si mi-a spus ca nu mai poate, nu mai rezista, gata! O relatie nu inseamna puscarie sau inchisoare”, a spus „printul” la WOWbiz.

„Sta cu el pentru ca ii ofera o oarecare siguranta. Victor e langa ea tot timpul, la orice ora din zi si din noapte. I-am spus ca nu e de ajuns, daca nu exista chimie, pasiune, dorinta, emotii. Finalul este acelasi: poti sa ai langa tine cea mai buna persoana din lume, sa ai langa tine un sclav, fara nicio aluzie, degeaba”

„Eu stiu multe detalii din relatia lor. Mi-a spus ca ma iubeste”

„Am vorbit sa vina in Belgia, dar nu avea cum…”, a spus Cristea. „A doua zi dupa ce am revenit in tara, ne-am vazut in spatele blocului Veronicai A Cara. Ne-am aratat ce dor ne-a fost unul de altul. Ne-am bucurat de faptul ca suntem impreuna. Ne-am sarutat, ne-am tinut in brate, am vorbit…”, a mai adaugat el.

„O inteleg, are nevoie de siguranta, de sprijin. L-a gasit pe Victor. Pasiunea, dorinta, sentimentele nu le poti trece asa cu buretele. Vom vedea ce se va intampla. Eu stiu ce imi doresc, unde vreau sa ajung. Eu nu fac asta ca sa ii fac rau, ca sa o despart de Victor. Ea a spus doar jumatate din adevar. Eu trebuie sa spun cealalta jumatate, ca doar ne completam. Ce sa spuna la TV, ca ma iubeste pe mine, dar ea e intr-o alta relatie…” a declarat Adrian Cristea la Wowbiz.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!